Valerien Ismael: Sol bek transferi için Ceyhun Kazancı ile görüşüyoruz

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Valerien Ismael, Deporivo Alaves ile oynadıkları hazırlık karşılaşmasında aldıkları mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Yeni sezon öncesinde sol kanat bek transferi için Ceyhun Kazancı ile görüşmelerini sürdürdüğünü söyledi.

27.07.2022-13:40 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-13:40)

Yeni sezon hazırlıklarını İspanya’da gerçekleştirdiği kamp programıyla sürdüren siyah beyazlılar, son olarak hazırlık maçında Deportivo Alaves ile karşı karşıya geldi ve sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Beşiktaş’ta İspanya kampında oynanan Deportivo maçının ardından basın mensuplarına yapmış olduğu değerlendirmelerde ;

‘Hazırlık maçları bizim için önemliydi’

Futbolcularımıza üst seviyeye çıkarmak için, bu maçları oynamamız gerekiyordu. Bunu yaparken iyi takımlarla oynamamız gerekti. 3. haftada 5. maçı yaptık, futbolculara fazlasıyla yükleme yaptık. Bu sezon başı tam da budur.

‘Takımda yorgunluk olması kabul edilebilir’

6 hafta sürecek bir hazırlığı tüm sezona yaymamız gerekiyor. Bazı anlarda yorgunluk kabul edilebilir. Doğru yoldayız, cumartesi bir maçımız daha var. Ondan sonra lige hazırlanmak için bir haftamız daha var.


‘Transfer için Ceyhun Kazancı ile…’

Öncelikli pozisyon sol kanat bek. Bu net bir görüntü. Çalışmalar devam ediyor. Ceyhun Bey ile çözüm üretmeye çalışıyoruz. Odak noktamız bu.

‘Atiba ve Montero’nun dönmesi gerekiyor’

Hafta hafta gideceğiz. Öncelikle eksiklerimizi tamamlayıp, futbolcuları aynı seviyeye getirmeliyiz. Atiba ve Montero'nun dönmesi gerekiyor. Futbolcularımızı daha da net gördükten sonra daha da net değerlendirme yapacağız.

‘Tüm enerjimizle yeni sezonda sahada olacağız’

Takımımız hazır olacak, planımız bu. Şu anda anlamak gerekiyor, ben ve ekibim bunu yapmaya çalışıyoruz. Saiss ve Emrecan'ı takıma daha da katmaya çalışıyoruz. Umut da yoktu bugün, savunma hattında eksiklerimiz var. Sabretmemiz lazım, aceleye gerek yok. Futbolculara tüm sezon ihtiyacımız var. Hazır olacağız. Tüm enerjimizle sahaya çıkacağız. Zor bir kamp geçirdik. Bizim istediğimiz de buydu. Futbolcularımız da istediğimiz zindelik seviyesine ulaşıyorlar.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal