Arda Turan futbolu bırakıyor mu? Ünlü futbolcu kariyer planlarıyla ilgili ilk defa açıklama yaptı!

Futbolu bıraktı haberleriyle devamlı gündem olan ünlü futbolcu Arda Turan konuyla ilgili ilk defa açıklama yaptı. Samimi itiraflarda bulunan Turan, kariyer planlarını da açıkladı. İşte detaylar...

27.07.2022-12:24 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-12:24)

Futbolu bıraktı haberleriyle devamlı gündem olan ünlü futbolcu Arda Turan konuyla ilgili ilk defa açıklama yaptı. Arda Turan, kariyerine nasıl devam edeceği konusunda da bilgi verdi.

"Bazı opsiyonlar var"

Gazeteci Can Tongo'nun sohbet odasında bu hafta konuk Arda Turan'dı. Futbolcu, futbolu bırakma konusunda kesin kararlı olmadığı söyleyerek, "Futbolu bırakmaya kesin karar vermedim. Yurt dışından bazı opsiyonlar var, Amerika veya başka yerlerden... Bırakmaya karar verirsem kulübe üye olmak isterim. Ben zaten Galatasaraylıyım" dedi.

"Futbol artık çok değişken"

Teknik direktörlük çalışmalarına devam eden Turan,  "Teknik direktör olduğumda Atletico Madrid ile Barcelona'nın oyununu mix etmek istiyorum. Doğru ekip kurmaya çalışıyorum. Futbolu değişik açılardan değerlendirebilen, oyuna sabitlenmiş bir şekilde kalmayan ekiple çalışmak istiyorum. Bir planlama yaptım. Planlamanın ilk konusu öğrenmek. Futbol artık çok değişken" sözlerini kullandı.

 arda turan

"Eğer donanımlı biri varsa neden çalışmasın"

Ülkemizdeki teknik direktör algısının değişmesi gerektiğini vurgulayan Arda Turan, "32-33 yaşında çok değerli teknik direktörler var. Türkiye'de bu yaş algısını, gitsin bir yerde pişsin öyle gelsin algısını kırmamız lazım. Futbol gelişiyor, ilerliyor. Şahsım adına söylemiyorum. Eğer donanımlı biri varsa neden çalışmasın?" ifadelerine yer verdi.

Kendisine sorulan jübile sorusuna da cevap veren yıldız isim, " Galatasaray'a jübile konusunda kırgın değilim, ancak bir gün Galatasaray'da yönetici olursam bu konuların ne kadar önemli olduğunu anlatacağım. Şu an gerçekten böyle bir şey istemiyorum kulübün benden önemli sorunları var" dedi.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal