Vakit Problemi Yaşayan Anneler İçin Hızlı Hazırlanma İpuçları

Annelik, geri dönüşü olmayan bir durumdur. Canımızdan bir parçayı dünyayı getirdikten sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Peki vakit darlığı çeken anneler kendilerine nasıl zaman yaratır? Gelin birlikte bakalım.

26.07.2019-10:21 - (Son Güncelleme: 26.07.2019-10:29) Vakit Problemi Yaşayan Anneler İçin Hızlı Hazırlanma İpuçları

Sürekli vakit darlığı çeken anneler, hem ev hem iş hem de çocuk bakımı üçgeninde hırpalanıp durur. Ve tüm bu yoğunluğun içinde kendine zaman ayırmakta zorluk çekebilir. İşte annelerin günlerini kolaylaştıracak birkaç güzellik tüyosu.

ANNELERİN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRAN TÜYOLAR

Kullanımı kolay saç stili

Çok popüler olan at kuyruğu ve topuz, yapması pratik saç stillerindendir. Çok şık durmayabilir fakat onları yapmak diğer bazı saç stilleri gibi uzun saatler almaz.

Gece duş alın

Duş almak ya da banyo yapmak olmazsa olmazımızdır. Duşunuzu gece uyumadan önce alırsanız böylece sabah tek yapmanız gereken şey kalkıp makyajınızı yapmak, hazırlanmak ve işe gitmek şeklinde olacaktır.

Mor halkaları ortadan kaldırın

Mor halkalar yorgunluk, uykusuzluk ve rutin hayat sebebiyle biriken stres neticesinde ortaya çıkar. Meşgul bir annede bu halkalar her zaman görülebilir. Bu durum yüzlerinin ve gözlerinin güzelliğini gölgede bırakır. İşte bu sebeple mor halkalarla savaşmalı ve yüzünüzün daha sağlıklı olmasını sağlamalısınız.

Ne yapmalısınız?

Gözlerinizin alt kısımlarına ve yanaklarınızın daha üstte kalan yerlerine aydınlatıcı krem (highlighter) sürün. Bu işlem yüzünüzü canlandırıp ve uykusuz olduğunuz kesinlikle fark edilmemesini sağlayacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal