Vakıfbank'tan nakit destek geldi! Başvuru yapan herkesin hesabında 25 bin TL ve 125 bin TL ödeme gerçekleşti!

TC kimlik numarası ile başvuru yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Kamu bankalarından olan Vakıfbank kredi notu düşük olan vatandaşlar için destek vermeye başladı. Nakit sorunu yaşayan vatandaşlar için avantaj paketleri sunulurken kimlerin bu destekten yararlanabileceği merak konusu oldu. İhtiyaç kredisine nasıl başvuru yapılır? İhtiyaç kredisinden kimler yararlanabilir? İşte detaylar...

17.06.2022-18:00 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-18:00) Vakıfbank'tan nakit destek geldi! Başvuru yapan herkesin hesabında 25 bin TL ve 125 bin TL ödeme gerçekleşti!

Ekonomik zorluların son günlerde artarak devam ederken nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşların sayısı da git gide yükselişe geçmektedir. Gündelik hayat şartları ve alım güçlerinin bu kadar azalması vatandaşları krediye yöneltmektedir. Nakit destek veren bankalardan olan Vakıfbank, kredi notu düşük olan ve nakitte ihtiyacı olanlara düşük faiz ile kredi imkanı vermektedir. Vakıfbank, ihtiyaç kredisi ne kadar, nasıl başvuru yapılır?

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası örnek hesaplama

Birinci hesaplama tablosu:

- Kredi tutarı: 25 bin TL

- Faiz oranı: Yüzde 1,91

- Vade sayısı: 36 ay

- Aylık taksit tutarı: 1.042,89 TL

İkinci hesaplama tablosu:

- Kredi tutarı: 55 bin TL

- Faiz oranı: Yüzde 1,91

- Vade sayısı: 24 ay

- Aylık taksit tutarı: 3.037,12 TL

Üçüncü hesaplama tablosu:

-Kredi tutarı: 125 bin TL

-Vade sayısı: 12 ay

-Faiz oranı: Yüzde 1,91

-Aylık taksit tutarı: 12.103,04 TL

Vakıfbank kredi notu düşük vatandaşlara kredi

Vakıfbank'ın ihtiyaç kredisi nasıl alınır?

Kredi notu düşük olanlara destek veren Vakıfbank, kredi çekmekte zorluk çekenler için destek verdi. İhtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar bankalara bizzat müracaat ederek başvuru da bulunabilir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal