Vakıfbank'tan Ev Hanımlarına ve Öğrencilere Faizsiz Kredi!

Vakıfbank yeni başlattığı kampanyayı duyurdu. Öğrenci ve ev hanımlarına faizsiz kredi imkanı sağlayacak. Bu haberle beraber faizsiz kredi nasıl alınabilir, kredi şartları neler soruları sorulmaya başlandı.

24.06.2021-09:55 - (Son Güncelleme: 24.06.2021-09:55) Vakıfbank'tan Ev Hanımlarına ve Öğrencilere Faizsiz Kredi!

Pandemi döneminde çalışanların yanı sıra öğrenciler ve ev hanımları da gelir sağlamakta zorlanıyor. Ev ekonomisinde zora giren ev hanımlarına ve öğrencilere, nakdi destek müjdesi Vakıfbank’tan geldi. Vakıfbank, öğrenci ve ev hanımlarına 50 bin liraya kadar faizsiz kredi kampanyası başlattığını duyurdu.

Vakıfbank tarafından başlatılan kampanya kısa süreli olacak. Bu sebeple bu kredi kampanyasına başvurmak isteyen öğrenci ve ev hanımlarının acele etmesi gerekiyor. Aksi halde kredi geçersiz olacak.

VAKIFBANK EV HANIMLARI VE ÖĞRENCİ KREDİSİNE NASIL BAŞVURULUR?

Öğrenciler pandemi ile beraber zorlanıyor. Kısa süreli çalışamayan ve staj bulamayan öğrenciler nakit sıkıntısı yaşıyor. Öğrenci olarak bu kredi imkânına başvurmak isteyenler, başvurularını Vakıfbank resmi adresi üzerinden yapabilecekler. Başvuru için bu sisteme öğrenci belgesinin yüklenmesi gerekiyor. Bu işlemler tamamlandığında başvuran kişinin cep telefonuna bir bilgilendirme mesajı geliyor. Son olarak başvuran öğrencinin ikametgâh adresine ziyaret gerçekleştirilecek ve ardından kredi çekilebilecek.

Ev hanımları ise T.C Kimlik numaraları ve sigorta bilgilerini Vakıfbank sistemine yükleyerek başvuru yapabilecek.  Ev hanımı olarak faizsiz krediden yararlanmak için, başvuran kişinin kendi adına bir sigorta bilgisinin bulunması gerekiyor. Bir sonraki adımda ise size bilgilendirme mesajı gelecek ve Vakıfbank tarafından ikametgâh adresinize ziyaret gerçekleştirilecek. Daha sonra uygun bulunması halinde Vakıfbank şubesinden kredi istendiği zamanda çekilebilecek.

KREDİ İMKÂNI NE ZAMANA SONA ERECEK?

Kısa süreli olacak krediye ne zamana kadar başvurulabileceği de merak ediliyor. Kredi kampanyası 30 Haziran 2021 tarihinde başlayacak. Kredi imkanı ise 1 Eylül 2021 tarihinde sona erecek. Yani bu krediye başvurmak için sınırlı bir zaman olacak.

25 Haziran 2021 Cuma günü, Vakıfbank resmi sitesinden 50 bin liraya kadar faizsiz kredi kampanyası ile ilgili son detaylar açıklanacak. Detaylarının açıklandığı sayfadan kredi başvuruları için gerekli olan işlem formu ve belge kayıt detayları da paylaşılacak. Bu sayfadan belirtilen belgeler tamamlanarak başvuru yapılabilecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal