Vakıfbank milyonların beklediği imzayı attı: 20 bin TL promosyon hesapları şenlendirecek

Emeklilere verilen promosyonun ardından bir müjde de Kamu Denetçiliği Kurumu’ndan (KDK) geldi. KDK’nın aldığı karar ile maaş kurum ihaleleri güncellenirken, ödenecek olan promosyonun ise 20 bin liraya dayandığı öğrenildi.

27.05.2023-17:48 - (Son Güncelleme: 27.05.2023-17:48)

Türkiye’de emekli maaş promosyonlarının yanı sıra devlet tarafından KDK kararı ile maaş kurum ihalelerinde de güncellemeye gidiliyor. Ülke genelinde geçen yıl emekli maaşını 3 yıl boyunca aynı bankadan alacağının sözünü veren emekli vatandaşlara maaşlarına göre değişecek şekilde promosyon ödemesi yapıldı. Öte yandan çalışanlara verilmesi planlanan promosyon ödemelerinde de sevindirici gelişmeler yaşanıyor.

20 bin TL’lik promosyon müjdesi

Son aylarda Türkiye’nin pek çok yerinde yapılan promosyon anlaşmalarının sonuncusu Çankırı Defterdarlığı’nda gerçekleşti. Vakıfbank ile promosyon anlaşması imzalandığını duyuran kurum, defterdarlığın merkez birimleri ile tüm ilçe malmüdürlüklerinde görev yapan personele 3 yıl boyunca kişi başı olacak şekilde 20 bin liralık promosyon ödemesi yapılacağını açıkladı.

20 Bin TL Promosyon

Promosyon ihaleleri güncelleniyor

Bankaların emekli promosyon kampanyaları durmaksızın sürerken, sadece emekliler için değil çalışanlar için de maaş promosyonu müjdeleri art arda geliyor. Pek çok kamu kurumu bu kapsamda bankalarla yoğun bir pazarlık trafiği devam ettirirken önümüzdeki günlerde çalışanlara verilecek promosyon ödemelerinin artacağı tahmin ediliyor. 


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal