Vakıfbank 2.000 TL hediye ediyor! Yetişen indirim kampanyasından yararlanacak

Vakıfbank tarafından banka müşterisi olanların yüzlerine güldürecek kampanyaya imza atıldı. Banka, 2.000 TL’ye varan indirim kampanyasını başlattığını resmi internet sayfası üzerinden paylaştı.

19.03.2024-14:33 - (Son Güncelleme: 19.03.2024-14:33) Vakıfbank 2.000 TL hediye ediyor! Yetişen indirim kampanyasından yararlanacak

Vakıfbank tarafından eski ya da yeni müşteri fark etmeksizin faydalanabilecek harika bir kampanyaya imza atıldı. Kampanya doğrultusunda yapılacak olan alışverişlerle 2.000 TL’ye varan indirim sunulacağı duyuruldu. Banka tarafından sunulan bu fırsata yönelik detaylar Vakıfbank’ın resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı. Bilgilendirme metni olarak paylaşılan bu indirim fırsatıyla yeni ya da eski müşteri fark etmeksizin 2.000 TL’ye kadar hediye para sizlerin olacak!

18 Mart itibariyle Vakıfbank kampanyası başladı

Vakıfbank 18 Mart itibariyle farklı sektörlerde yapılacak olan alışverişler kapsamında 2.000 TL’ye kadar hediye puan sunacağını duyurdu. Resmi internet sitesi üzerinden paylaşmış olduğu bilgilendirme mesajı ile Vakıfbank Reserve, Private Card, Platinum Plus Metal kart ile tek seferlik aylık yapılacak olan 2.000 TL ve üzeri alışverişlerde 2.000 TL indirim fırsatı sizleri bekliyor. Vakıfbank Platinum yapılan Plus kart ile yalnızca tek seferlik 2.000 TL ve üzeri bütün restoran harcamalarında ise %10’una kadar günlük en fazla 500 TL, aylık en fazla ise 1.000 TL indirim imkânı sunuluyor. Kartlarla sağlanmış olan indirimler bir sonraki gün karta yansıtılarak kullanıma açılıyor. Böylelikle vatandaşlar bir sonraki gün indirimli şekilde kartlarından alışveriş yapma fırsatını yakalıyorlar. 

Vakıfbank 2.000 TL hediye ediyor! Yetişen indirim kampanyasından yararlanacak

Vakıfbank'tan 2.000 TL’ye kadar indirim fırsatı sizi bekliyor

Vakıfbank tarafından; Vakıfbank müşterilerine özel olarak başlatılmış bu indirim fırsatı kapsamında restoran harcamalarında 2.000 TL’ye kadar indirim sizleri bekliyor. Vakıfbank'ın resmi internet sitesi üzerinden detaylı bir şekilde paylaşılmış olan indirim metnini okuyarak nerelerde indirimin geçerli olduğuna göz gezdirebilir; 2.000 TL’ye kadar indirim fırsatını yakaladıktan sonra kartınız sayesinde Mart ayı içerisinde indirimli alışverişlere imza atabilirsiniz. Bu kampanyaya katılım sağlamak için tek yapmanız gereken Vakıfbank müşterisi olmak ve kampanyada geçerli olan karta sahip olmak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal