Vaatleri yapan listeye girecek: AK Parti’de yerel seçim maratonu devam ediyor

AK Parti’de 2024 yılında yapılacak olan yerel seçim hazırlıkları devam ediyor. MHP ile ortak yürütülen çalışma kapsamında vaade göre aday sistemi uygulanacak. İşte detaylar…

17.10.2023-10:34 - (Son Güncelleme: 17.10.2023-11:34)

4’üncü olağanüstü kongreyi tamamlayan AK Parti’de tüm odaklar yerel seçimlere kaydırıldı. MHP ile beraber 81 ilde gerçekleştirilecek çalışma kapsamında adaylar belirlenecek.

Heyette AK Parti'den Efkan Ala, Ali İhsan Yavuz ve Yusuf Ziya Yılmaz, MHP'den Sadir Durmaz, Feti Yıldız ve Levent Bülbül yer alıyor. Heyetin bu hafta bir araya gelmesi bekleniyor.

AK Parti’de yerel seçim maratonu devam ediyor

Sabah’ta yer alan habere göre; Her iki partinin heyeti bir araya gelmeden önce çalışmalarını tamamladı. Kazanacak ve doğru adayların seçilmesi için hassas bir çalışma yürütüldü.

AK Parti yerel seçim

Mevcut yönetimlerin çalışmaları değerlendirildi. Belediye başkanlarının performansları incelendi. Verilen sözlerin yüzde kaçının hayata geçirildiği analiz edildi. Belediye başkan adayı kriterleri belirlendi.

Mevcut belediye başkanlarında, vaat ettikleri icraatı yerine getiren isimlere öncelik verileceği öğrenildi. Aday listeleri ise belirlenen kriterlere göre belirlenecek.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal