Arda Güler gözyaşlarına hakim olamadı: Hemen ailesini aradı

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancellotti ile bir konuşma yapan Arda Güler, formasına kavuşacağını öğrendiğinde duygusal anlar yaşadı.

17.10.2023-10:25 - (Son Güncelleme: 17.10.2023-11:21)

Türk futbolunun yeni genç yıldızı Arda Güler, kariyerinde kısa sürede büyük bir sıçrama yaparak Fenerbahçe’den Real Madrid’e Transfer olmuştu. 

18 yaşındaki milli yıldız, 20 milyon Euro bedelle Madrid ekibinin yolunu tutmuştu.

Sezon başında Real Madrid'in Amerika Birleşik Devletleri kampında sakatlanan genç yıldız, tam 2 ay boyunca sahalardan uzak kalmıştı.

Sakatlığını atlattıktan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayan 18 yaşındaki futbolcu, yeniden sakatlanarak sevenlerini üzmüştü.

Ancelotti müjdeyi verdi ama şanssızlık yakasını bırakmadı

Geçirdiği operasyon sonrası yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalmasının ardından iyileşen ve son günlerde takımla birlikte çalışan milli futbolcu, Real Madrid ile ilk resmi maçına çıkmak geri sayıma geçmişti.

Açıklama yapan Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, yetenekli oyuncunun Las Palmas maçında süre alabileceğini söylemişti.

Arda Güler Real Madrid

Olağanüstü bir yetenek

Milli yıldızın tamamen sağlığına kavuştuğunu söyleyen Carlo Ancelotti, "Arda, Vinicius ve Dani Carvajal görev almaya hazırlar ve tam olarak iyileştiler. Arda'nın bizim sistemimize alışması için biraz zaman gerekiyor. Büyük bir yetenek olduğunu bizimle olduğu kısa zamanda bize gösterdi. Olağanüstü bir yetenek. Bu sadece genetik bir şey" demişti. 

Gözyaşlarını tutamadı

Sezon başındaki sakatlığını atlattıktan sonra sahaya çıkamadan bir kez daha sakatlanan Arda Güler, geri dönmeye hazırlanıyor.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, genç yıldıza önlerindeki Sevilla ya da Braga maçında şans vermeyi düşünüyor.

En büyük hayalimdi

Alınan bilgiye göre, Ancelotti ile duygusal bir konuşma yapan ve formasına kavuşacağını öğrenen Arda Güler çok duygulandı.

Gözyaşlarını tutamayan ve görüşme sonrası hemen annesini arayan genç yıldız, "Bernabéu'da ilk maçıma çıkacağım an geldi. Bu benim en büyük hayalimdi." dedi.

Formayı giyeceği tarih çok yakın

Arda Güler'in Real Madrid formasını takımın önündeki ilk 3 maçtan birinde giymesi bekleniyor.

Milli futbolcu Sevilla, Braga ya da Barcelona maçlarından birinde eflatun-beyazlı formayı sırtına geçirecek. (Takvim)

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal