Uzmanlardan tarih geldi: İstanbul’a kar ne zaman yağacak? Kar yağışı ne zaman?

Türkiye’deki milyonlarca vatandaş kar yağışı son dakika gelişmeleri konusunda yetkililerin açıklamalarını can kulağıyla dinliyor. Özellikle İstanbul’a ne zaman kar düşeceği en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki İstanbul’a kar ne zaman yağacak? Kar yağışı ne zaman? Soruların yanıtı haberimizde...

28.01.2023-11:32 - (Son Güncelleme: 28.01.2023-11:32) Uzmanlardan tarih geldi: İstanbul’a kar ne zaman yağacak? Kar yağışı ne zaman?

Kış mevsiminin son ayına girmek üzere olunmasına rağmen Türkiye genelinde henüz kayda değer bir kar yağışı yaşanmaması özellikle kuraklık konusunda insanları endişelendiriyor. Milyonlarca vatandaş  kar yağışı son dakika gelişmeleri konusunda yetkililerin açıklamalarını can kulağıyla dinlemeye devam ederken, Meteoroloji uzmanlarından kar yağışı konusunda önemli açıklamalar gelmeye devam ediyor. Peki İstanbul’a kar ne zaman yağacak? Kar yağışı ne zaman? 

İstanbul’a kar ne zaman yağacak?

CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen Anadolu’da yarından itibaren yoğun kar yağışının geleceğini söyledi. 

İstanbul'a Kar Ne Zaman Yağacak

Öte yandan Bilecik, Kayseri, Sivas, Malatya, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Hakkari ve Bitlis çevrelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal