30.04.2022-13:48 (Son Güncelleme:30.04.2022-15:31)


1

Uzman Laurie J. Watson hangi saatlerin uygun olduğunu açıkladı. Erkekler de sabah saat altı ile dokuz arasında testosteronda artışı olur. Doğal olarak günaydın ereksiyonundan yararlanmayı severler. Kadınlar da ise durum tam tersi sabahları en düşük testosteron miktarına ve akşamları minimum artışa sahiptir.



2

Erkekler sabahları testosteronda günlük %25-50 fark yaşayabilir ve bu ciddi bir cinsel isteğe yol açar. Ancak kadınlarda testosterondaki önemli değişiklikler günlük değil, aylık olarak gerçekleşir ve en büyük artış yumurtlama sırasında ayın ortasında gerçekleşir. Üstelik bu artış, erkeklerin yaşadığı kadar dramatik ve zor değildir.



3

Çoğu kadının seksten önce temiz olmak ister aynı durumu karşı taraftan da bekler. Bu nedenle, sabah nefesi, ter ve koku düşüncesi, sabah cinselliğine yönelik her türlü isteği bastırabilir. Erkekler bu konu da çok dikkatli olmadığı için temas olması halinde her şeyi unutabilir.



4

Cinsel performansı arttırmak için faydalara odaklanın. Her iki tarafta sabah cinsellik yaşadıktan sonra daha iyi performans gösteriyor. Çünkü ilişkiden sonra vazopressin hormonu yükselir ve erkeklerin daha fazla duygusal bağlılık hissetmelerini sağlar. Daha yavaş ve hissederek başlayın. Sarılmak, sakin temaslar için zaman harcayın ve iltifatlar da bulunun. Uyku düzeninize dikkat edin daha erken yatın. Uykusuzluk, her iki tarafta da testosteron seviyelerini düşürür. Yeterince uyumak, maksimum hormonal dengeyi korumak ve her iki cinsiyette de arzuyu engelleyen stres hormonu kortizolün sınırlandırılması için gereklidir.



5

Rekabetçi sporları izleyin. Araştırmalar, saldırganlık duygularının testosteronunu artırdığını gösteriyor. Vücudundaki küçük testosteron artışlarından yararlanmak için gün boyunca birlikte olma konusunda beklenti oluşturun. Sevgi dolu, takdir edici metinler göndermek, bir kadın için testosterondan daha güçlü bir tetikleyici olur. Birlikte egzersiz yapın. Otuz ila kırk dakikalık yoğun direnç veya dayanıklılık egzersizi testosteron seviyelerini artırır.



6



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr