Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok! Antalya'da 2 Kilo 160 Gram Kokain Yakalandı

Uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon meydana geldi. İstanbul’dan Antalya’ya uyuşturucu taşıyan 2 şüpheli 2 kilo 160 gram kokainle ele geçirildi.

04.06.2021-13:53 - (Son Güncelleme: 04.06.2021-14:06) Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok! Antalya'da 2 Kilo 160 Gram Kokain Yakalandı

Narkotik ekipler tarafında uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor. İstanbul’dan Antalya’ya uyuşturucu mal taşıyan 2 şahıs gerçekleşen operasyon ile ele geçirildi. Meydana gelen operasyonda, 2 kilo 160 gram kokain maddesi yakalanırken, 2 şüpheliden biri ise ekipler tarafından tutuklandı. 

UYUŞTURUCU SATIŞI YAPILACAĞINA DAİR HABER GELDİ 

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, il genelinde uyuşturucu maddelerden gelen kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının önüne geçilmesi gerekçesiyle Antalya’da uyuşturucu madde eklenerek ticaretini gerçekleştiren şüpheli ve gruplara dair meydana gelen çalışmalarda, İstanbul ilinden Antalya’ya K.A. ve P.B. adlı şüpheli şahıslara ait bir araç ile aile süsü vererek uyuşturucu madde getirileceği ve bu uyuşturucu maddelerin Antalya’da torbacı şahıslara pazarlanacağı yönünde haber aldı. 

160 GRAM KOKAİN MADDESİ YAKALANDI 

Gelen haber üzerine 1 Haziran tarihinde narkotik ekipleri tarafından meydana gelen operasyon kapsamında Antalya il girişi bölgesinde şüpheli şahıslara kullandığı otomobil ekipler tarafından durduruldu ve otomobilde gerçekleşen aramada, K.A. ve P.B. isimli şüphelilerin otomobilin göğüs bölgesine özel düzenek kurarak gerçekleştirmiş oldukları zula içerisinde daralı 2 bin 160 gram kokain maddesi yakalandı.

ADLİ KONTROL YAPILDI

Zanlılar K.A. ve P.B., Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca ‘Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak Veya Sağlama’ suçundan haklarında gerçekleşen işlemlerin sonrası Sulh Ceza Hakimliğine çıkarıldı. K.A. tutuklanırken, P.B. hakkında ise adli kontrol kararı yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal