Uyku Pozisyonuna Göre Karakterler

Uyku pozisyonu size karakterinizi ve bilinçaltınızı anlatır. Yapılan araştırmalarda uyku pozisyonu ve karakter arasında bağlantı araştırılmış.

29.09.2019-13:40 - (Son Güncelleme: 29.09.2019-13:38)

Kişiliğiniz ve seçimlerinizi uyku pozisyonu ile anlatıyorsunuz. Yüzüstü mü, yan mı,  kollar bağlı mı? Tüm bu pozisyonlar sizi size anlatacak.

UYKU POZİSYONUNA GÖRE KARAKTERLER

Sağa ya da sola döndüğünüz ve kollarınızı düz bir biçimde her iki yanınızda tuttuğunuz bu pozisyonda yatıyorsanız, dışa dönük ve uysal biri olabilirsiniz. Üstelik bu pozisyonda uyuyan insanların çevresindekilere oldukça kolay güvendiği de söylenebilir. Kollarınızı bağlayarak sırtüstü yattığınız pozisyon  ise sevgi dolu bir kalbiniz olduğunu, beslenmenize özen gösterdiğinizi, açık ve dürüst bir kişi olduğunuzu belirtiyor. Bu pozisyonu seçen pek çok insan yastığa sarılıp da uyuyabiliyor. Yüzüstü ellerinizin iki yanda açık olduğu ve başınızın herhangi bir tarafa dönük olduğu bu pozisyonda yatan insanlar genellikle dışa dönük ve atılgan olurlar. Üstelik bu insanlar risk almayı sever. Cenin pozisyonu en yaygın uyku pozisyonudur. Aynı anne karnındaki bir cenin gibi yana yatılıp bacakların karna çekildiği bu pozisyonda yatıyorsanız utangaç ve azıcık içine kapanık biri olabilirsiniz. Üstelik bu pozisyonda yatanlar için duygusal ve duyarlı oldukları da belirtilebilir.

Son Dakika Kadın Haberleri İçin Sayfayı Aşağı Kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal