Uyanış Büyük Selçuklu Yeni Oyuncusu Kim?

TRT 1'in Uyanış Büyük Selçuklu dizisi Pazartesi günleri yayınlanmaya devam ediyor. Ancak setten gelen son haberlere göre diziye yeni bir oyuncu dahil olacak. Uyanış Selçuklu yeni oyuncusu kim? İşte detaylar...

02.02.2021-13:40 - (Son Güncelleme: 02.02.2021-13:40) Uyanış Büyük Selçuklu Yeni Oyuncusu Kim?

Yapımcılığını Akli Film'in üstlendiği ve Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Ekin Koç, Leyla Lydia Tuğutlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı diziye yeni bir oyuncu dahil oldu. Kullanıcıların en çok merak ettiği konuların başında ise Uyanış Büyük Selçuklu'ya yeni giren oyuncunun kim olduğu geldi.

Bunun yanı sıra yeni oyuncunun hangi rolle diziye dahil olacağı da merak edilen konulardan oldu. Büyük Selçuklu Uyanış yeni oyuncusu kim? Uyanış dizisine kim katıldı?

Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'nun kadrosuna Atılgan Gümüş dahil oldu. Atılgan Gümüş, dizide Buğra Gürsoy'un canlandırdığı Melikşah karakterinin kardeşi Melik Tekiş'e hayat verecek. Ünlü oyuncunun dizi için imaj değişikliği yapması gözlerden kaçmadı.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU KONUSU NEDİR?

Anadolu'nun kapılarını Türklere açan Selçuklu Hükümdar'ı Sultan Alparslan'ın ölümüyle tahta geçen Melikşah'ın düşmanlarla ve iç isyanlarla mücadelesini konu alıyor. Bunun yanın sıra Kıpçak-Selçuklu düşmanlığından dolayı yeni doğan oğlunu Nizamülmülk’e teslim eden Melikşah, oğlunu bir daha görmemeye söz vermiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal