UST delist oldu mu? Binance UST'yi çıkardı mı, delist mi yaptı?

Kripto para piyasasını adeta alt üst eden UST’in düşüşü halen devam ediyor. Peki UST delist oldu mu? Binance UST'yi çıkardı mı, delist mi yaptı? Son gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz.

13.05.2022-16:35 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-16:35) UST delist oldu mu? Binance UST'yi çıkardı mı, delist mi yaptı?

Terra UST’nin ani ve ağır düşüşü kripto para piyasasının gündeminin en üst basamağında yer almaya devam ediyor. 1 dolarda sabit kalması amacıyla geliştirilen fakat bir kaç gün önce 1 doların altına düşerek yüzbinlerce kripto para yatırımcısını ciddi zarar etmesine yol açan Terra UST’nin kripto parası LUNA’da benzer bir düşüş yaşayarak tam yüzde 97 değer kaybı yaşadı. Geliştiricilerin yatırımcılarla yeni kaynak sağlama görüşmeleri ise şu ana kadar olumsuz ilerliyor.

UST Delist mi oldu

UST delist oldu mu?

Binance, platformda yaşanan ağ yavaşlığı ve tıkanıklığı sebebiyle Terra UST ve LUNA çekimlerinin askıya alındığını açıkladı. TerraLabs’in kurucu ortaklarından birisi olan Do Kwon ise coin’in değerini yeniden 1 dolara çıkarmak adına 750 milyon dolar değerinde Bitcoin sattıklarını fakat bu adımın da Terra UST ile LUNA’nın 1 dolar seviyelerine yükseltilmesi konusunda herhangi bir sonuç vermediğini açıkladı.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal