Üsküdar'da ev sahibi ve kiracı arasında husumet: Evi boşaltması için silahla tehdit etti!

Üsküdar’da bir ev sahibinin, kiracısını silahla rehin aldığı ve öldürmek ile tehdit ettiği ortaya çıktı. Polis ekipleri, ev sahibini ruhsatlı silahı ile gözaltına aldı.

05.07.2022-11:43 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-11:43) Üsküdar'da ev sahibi ve kiracı arasında husumet: Evi boşaltması için silahla tehdit etti!

Olay geçtiğimiz hafta Üsküdar’da gerçekleşti. Yusuf Ziya Ö.’nün oturduğu konut, bir süre önce Ü.Ç.’ye satıldı.

Gelen iddialar doğrultusunda, Ü.Ç. evi aldıktan sonra kiracısı olan Yusuf Ziya Ö.’den okullar kapandıktan sonra evi boşaltması için söylemde bulundu. 1 Temmuz’a kadar evi boşaltması gereken Y.Z.Ö.’nün vermiş olduğu iddialara göre Ü.Ç. gece geç saatlerde evi izlemeye aldı.


'Hepiniz köşeye geçin'

Özel bir haber ajansının haberi doğrultusunda, Y.Z.Ö. balkon kapısını araladığı esnada, balkona atlayan Y.Z.Ö. kapıyı itip Ü.Ç.’ye vurdu. Belindeki tabancasını çıkaran Ü.Ç. tabancadaki mermiyi namluya vererek silahı Y.Z.Ö. ve arkadaşlarına yönelterek “Hepiniz köşeye geçin. Siz kimsiniz. Ben size Temmuz’a kadar evi boşaltın dedim” şeklinde konuştu.

'Yapma, etme diye yalvardı

“Seni öldüreyim mi?” derken neye uğradığına şaşıran Y.Z.Ö., ev sahibi Ü.Ç.’ye 'yapma, etme' diyerek yalvarmaya başladı. Saldırgan ev sahibi Ü.Ç. Y.Z.Ö.’ye “Seni öldürürüm, üç gün içerisinde evi boşaltın!” dedi. Silahını kiracısı Y.Z.Ö.’nün bacağına doğrultan Ü.Ç., “Seni bacağından vuracağım” dedi ve evden çıkarak uzaklaşmaya başladı. O sırada ev sahibinin geri döneceğinden korkan Y.Z.Ö. ve arkadaşları, binanın çatı katına kadar çıktı.

Y.Z.Ö. ve arkadaşları durumu polis ekiplerine bildirirken saldırgan ev sahibi geri döndü ve tekrar eve girmeye çalıştı. Eve giremeyen Ü.Ç., silahının kabzası ile evin camlarını kırdı. Saldırgan ev sahibi eve girmeye çalıştığı sırada olay yerine gelen polis ekipleri Ü.Ç.’yi gözaltına alırken yanında bulunan ruhsatlı silahını da aldı.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal