Üsküdar-Çekmeköy metro hattında arıza: Vatandaşlar İBB'ye isyan etti!

Üsküdar-Çekmeköy metro hattında bu sabah beklenmedik aksama oldu. 1 saatten uzun süren arızanın bir türlü giderilememesi İstanbulluları isyan ettirdi. Arıza düzelmeyince metrodan tahliye edilerek otobüslere yönlendirilen vatandaşlar sosyal medyadan İBB'ye tepki gösterdi.

02.06.2022-14:47 - (Son Güncelleme: 02.06.2022-16:25)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Metro İstanbul'da bu sabah beklenmedik bir anda arıza oldu. Durum böyle olunca yolcular metrodan indirildi. 1 saatten fazla arızanın giderilmemesi sonucunda ise isyan eden İstanbullular daha sonra metrodan tahliye edilip otobüslere yönlendirildi. Metro istasyonlarından çıkarak otobüs duraklarına yönelen vatandaşlar burada aşırı derecede yoğunluk oluşturdu.

Sosyal medyadan büyük tepki topladı

Metronun arıza yapması nedeniyle  yolda kalan vatandaşlar, sosyal medyadan İBB'ye ateş püskürdü. Otobüs duraklarındaki kalabalığı Twitter'dan paylaşan İstanbullular tepkisini dile getirdi. Duruma tepki gösteren bir vatandaş, "Hiç bir şey çalışmıyor, her şey çok güzel oldu, mükemmel oldu" diyerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. İşte o paylaşımlardan bazıları:


İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal