Uraz Kaygılaroğlu: Berrak İle Her Şeyden Önce Arkadaşız

Adı Berrak Tüzünataç ile aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, katıldığı bir ödül töreninde konuyla ilgili ilk kez konuştu.

13.03.2021-13:35 - (Son Güncelleme: 13.03.2021-13:35) Uraz Kaygılaroğlu: Berrak İle Her Şeyden Önce Arkadaşız

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, önceki gün 'Yıldız Teknik Üniversitesi 2021 Ödül Töreni'ne katıldı. 'En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu' ödülüne layık görülen Kaygılaroğlu, Berrak Tüzünataç hakkında konuştu.

Tören öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Uraz Kaygılaroğlu, Berrak Tüzünataç ile aşk yaşayıp yaşamadığı yönündeki sorulara ‘Berrak ile her şeyden önce arkadaşız’ yanıtını verdi.

'ÇOCUK İSTİSMARINA KARŞI MÜCADELE İÇİN...'

Daha sonra sahneye çıkan Kaygılaroğlu, Melis İşiten ile yaptığı evlilikten olan kızı Ada’nın çizimlerinin yer aldığı bir kağıtla konuşma yaptı. Konuşmasında farkındalık yaratan Kaygılaroğlu, şu ifadeleri kullandı: ‘Bizim için güzel bir gece. Uzun süredir sahneye gelmiyoruz. Ödül kıymetli zaten. Kızım Ada'nın yaptığı resimlerin arkasına yazdım konuşmamı. Daha dikkat çekmesi için’

‘FARKINDALIK YARATMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK’

‘Çünkü konu önemli. OCİM çocuk istismarına karşı mücadele eden bir kuruluş ve bağışlarla ayakta duruyor. Onlar adına farkındalık yaratmak için yola çıktık. Herkesin kanını donduran olaylar bunlar kimsenin sessiz kaldığını düşünmüyorum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal