Söylemezsem Olmaz Sunucuları, Neslihan Atagül’ü Suçladı

Seren Serengil, geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanan ve bu nedenle Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Neslihan Atagül hakkında ağır suçlamalarda bulundu.

13.03.2021-13:08 - (Son Güncelleme: 13.03.2021-13:08) Söylemezsem Olmaz Sunucuları, Neslihan Atagül’ü Suçladı

Neslihan Atagül, geçirgen bağırsak sendromu teşhisini konulmasının ardından doktor tavsiyesiyle başrolünü üstlendiği Sefirin Kızı dizisinden ayrılmıştı. Geçirdiği zor günlerin ardından sağlığına kavuşan Neslihan Atagül’ün Hola dergisine kapak olması ve Hollywood yapımı bir filmle anlaşması gündem olmuştu.

Söylemezsem Olmaz sunucuları, Neslihan Atagül’ü hedef alarak ağır ithamlarda bulundu. Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto, Neslihan Atagül'ün etik dışı davrandığını vurgulayarak diziden ayrılmak için hatalığını kullandığını söyledi. 

NESLİHAN’A ‘ÇAKAL CARLOS’ BENZETMESİ

Söylemezsem Olmaz sunucuları, ‘Kavga ettiler ve işi bırakmak istedi. Ama tazminat ödememek için rapor aldı’ diyerek Neslihan Atagül'e ‘Çakal Carlos’ benzetmesi yaptılar.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Neslihan Atagül için ‘İş terbiyesi yok’ diyen sunucuların, oyuncu hakkındaki ağır suçlamaları çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından tepki gördü. Ancak bir kısım sosyal medya kullanıcısı, Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto’nun düşüncelerine katıldıklarını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal