UPS kargo yurt dışı kargo takip ve sorgulama işlemleri

UPS kargo ile yurtdışı gönderilerinizi rahatlıkla ve hızlı bir şekilde göndermeniz mümkündür. UPS gönderim fiyatlandırması nasıldır? UPS ile yurtdışına ürün nasıl gönderilir? detaylar haberimizde..

21.05.2022-23:56 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-23:56) UPS kargo yurt dışı kargo takip ve sorgulama işlemleri

UPS şirketi

UPS 1907 senesinde kurulmuş olan, kapıdan kapıya hizmet olanağı sağlayan merkezi Amerika olan bir şirkettir. UPS'nin anlamı ise ‘Birleşik Paket Teslimat Hizmeti’dir. Özel kurye şirketi olan ve çalışma hayatına bu şekilde başlayan UPS, bugün ise dünya genelinde ticareti desteklemeye yönelik strateji yaratarak kendisini ilerletmiştir. UPS 200’den çok ülkeye paket gönderen ve bu paketleri takip edebilen, işinize yardım edebilmek için en son ki teknolojiyi kullanmaktadır. Etkin olması ve hızlı müşteri hizmetleri ile şirket kendini sürekli olarak geliştirerek müşterilerin güvenini kazanmıştır. Bu özellikler ve gelişmiş olan kargo takip sistemi ile kullanıcıları maliyetin ve teslimatın sürelerini hesaplamaktadır.

UPS ile gönderimde ücretler nasıldır?

Yurt dışına ürün yollamak, çoğu satıcıyı ilk önce tedirgin etmektedir. Fiyatlarla ilgili fazlaca endişe edilmektedir. Böyle endişe yaşamamak için çalışmış olduğunuz uluslararası taşıyıcı firmanın fiyatlarını bilmeniz gerekir. UPS ile ürün göndermek istediğinizde kargo bedelini etkilemiş olan unsurlar vardır. UPS ile ürün göndermek istediğinizde ücret alıcı ülkeye, seçilmiş olan servis türüne, gönderdiğiniz ürünün ağırlığına ve menşei göre değişir. Bununla beraber UPS ile gönderilen ürünün çevre uzunluğu 270 cm’den büyük ise gönderi 48 kg üzerinden fatura edilir ve 110 dolar çevre uzunluğu ek ücreti alınmaktadır.

UPS Yurt Dışı Kargo Takip

UPS kullananların mükemmel bir teslimat yaşamış olması için yurt dışı kargo takip hizmeti vermektedir. Bu verilen hizmetle gönderilerin ne zaman nerede olduğunu ve alıcısının eline ne zaman ulaşacağını takip edebilmektesiniz. Ayrıca sorun çıktığında anlık olarak bilgi sahibi olabilir ve çözüm yollarından yararlanabilirsiniz. Fakat bu işlemler için gönderiye ait takip numarasını bilmeniz gerekir. Kargo sorgulama yapıldığı esnada her satırda bir tane olacak şekilde en fazla 25 takip numarası girebilirsiniz.

Takip numarası olmadığında ise gönderiyi izlemekte mümkün! En fazla 35 karakter içermiş olan müşteri numarası gibi bir referans atanabilir, gönderiyi takip edebilirsiniz. Ayrıca UPS, müşterileri için farklı kargo takip etme seçenekleri sunar. Bunlar;

UPS My Choice ile ev teslimatları takibi yapabilmektesiniz.

Quantum View ile özelleşmiş olan görünüm, bildirim ve raporlama özellikleri bulunur. Ayrıca tedarik zincirinde olan gönderiler içinde istediğiniz bilgiyi alabilmektesiniz.

Flex Global View ile birden fazla taşımacı modu ile kurumsal olarak takip yapabilirsiniz.ups

Selin Doğan
selindogan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal