Esra Ezmeci kimdir, aslen nereli, yaşı kaç? Psikolog Esra Ezmeci paylaşımları ve hasta itirafları

Sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen itirafları paylaşan Psikolog Esra Ezmeci'nin kim olduğu araştırılmaya başlandı. Sosyal medyada paylaştığı gönderiler ile fenomen olan Esra Ezmeci'ye gelen itirafların gerçek olup olmadığı merak edildi. Peki Esra Ezmeci kimdir? Esra Ezmeci'ye gelen itiraflar gerçek mi? detaylar haberimizde yer almaktadır.

21.05.2022-20:55 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:55) Esra Ezmeci kimdir, aslen nereli, yaşı kaç? Psikolog Esra Ezmeci paylaşımları ve hasta itirafları

Sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen itirafları paylaşarak cevaplayan Psikolog Esra Ezmeci'nin kim olduğu merak edildi. Birbirinden ilginç itirafların yapıldığı Esra Ezmeci'ye gelen itirafların gerçek olup olmadığı merak edildi. Çoğunlukla cinsel içeriklerden oluşan itiraflar büyük bir hızla gündem olurken, Ezmeci'nin bu paylaşımları sürekli sosyal medyada paylaşması tepki çekti. 

Esra Ezmeci kimdir?

Instagram fenomeni olan Psikolog Esra Ezmeci'nin Instagram'da 4 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Instagram paylaşımları ile sık sık gündeme gelen Esra Ezmeci'nin sürekli cinsel içerikli itirafları paylaşması takipçilerinin dikkatini çekti. 

Esra Ezmeci kimdir

Esra Ezmeci'ye gelen itiraflar gerçek mi?

Takipçilerinin kendisine gönderdiği itirafları paylaşan Ezmeci, sürekli cinsel içerikli itirafları paylaşması üzerine takipçiler dikkat çekmek için yaptığı hakkında yorumlarda bulundu. 

Esra Ezmeci'ye gelen itiraflar 

"Kıskanılacak bir şey yok, tek kadın sensin’ diyor ne yapmalıyım?”

“Kocam cinsellikte maskesini, şapkasını ve çorabını çıkarmıyor. Mikroptan korkuyormuş”

“Kocamın kız kardeşiyle ilişkim var. Oğlum bunu gördü ‘beni dahil etmezseniz herkese söylerim’ diyor ne yapmalıyım?”

”Esra Hanım çok ateşliyim, kimse beni tatmin etmiyor. Ne yapmam gerekiyor?”

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal