08.08.2022-09:12 (Son Güncelleme:08.06.2023-10:03)


1

Nefise Karatay

Nefise Karatay

Ünlü oyuncu Nefise Karatay, katıldığı bir davette bir anda fenalaştı.



2

Koruması kucakladı

Koruması kucakladı

Olduğu yere yığılan Karatay'ı, koruması kucaklayarak mekandan çıkarttı.



3

Melek Mosso

Melek Mosso

PowerTürk Müzik Ödülleri dün akşam yapılan törenle sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin akın ettiği gecede güçlü sesi ve yorumuyla adından söz ettiren Melek Mosso, "En Güçlü Cover Şarkı" ödülünün sahibi oldu. Ödül sonrası konuşma yapan Melek Mosso'nun "Sesimiz hiçbir zaman kısılamayacak. Kimse beni susturamayacak, konuşmaya, üretmeye ve şarkı söylemeye devam edeceğim" demesi tepki çekti. Birçok kullanıcı, sosyal medyada gündem olan ünlü şarkıcının konserlerinin iptal edilmesi için paylaşım yapmaya başladı. Mosso tepkilerin ardından konseri iptal etti ve özür diledi.



4

Hasan Can Kaya'nın çok izlenen programı Konuşanşların yeni bölümündeki o anlar dikkat çekti. İsmini ebesenin koyduğunu söyleyen Makul adında ki kadın. Hasan Can'ı şaşkına çevirdi. Kaya'nın e senin ebenin diye başlayabiliyor muyuz sözleri ise stüdyodakileri güldürürken sosyal medyada tepkiye neden oldu.



5

Sertap Erener

Sertap Erener

Ünlü şarkıcı Sertap Erener, geçtiğimiz gün, Sarıyer’de bir alışveriş merkezinde konser verdi. Konsere sivil polisler eşliğinde gelen MESAM ve MSG avukatı ile gözlemci, konser organizatörü ile birlikte tespit yaptı. Avukat ve gözlemci çalışmalarının ardından Sertap Erener konserine devam etti.



6

Gülşen

Gülşen

Konserinde imam hatiplilere yönelik sözlerinden dolayı tutuklanan şarkıcı Gülşen, kendisini hedef göstererek hakaret eden 3 sunucu hakkında tedbir talep etti. Avukatı "Saldırıya uğrama ihtimali yüksektir" dedi.



7

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç, önceki akşam Etiler'de objektiflere yansıdı. Pantolonunun ıslak olması dikkat çeken ünlü şarkıcının başına gelenler herkesi şaşırttı. Pantolonunun ıslak olduğu görülen Serdar Ortaç'ın aşırı sıvı tüketiminden kaynaklı altına kaçırdığı öğrenildi.



8

Gülben Ergen

Gülben Ergen

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sahneden elbisesine basarak yere düştü. Düştüğü yerde fenalaşan Ergen'e, sağlık ekipleri müdahale etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr