30.08.2022-14:19 (Son Güncelleme:30.08.2022-14:19)


1

Gündeme oturdu

Gündeme oturdu

Cezaevinde olduğu günlerde adından sık sık söz edilen Gülşen, Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Magazin programının da gündeminde yer edindi.



2

Sunuculara tedbir kararı

Sunuculara tedbir kararı

Programın sunucuları Didem Delen, Bilal Özcan ve Pınar Eliçe 26 Ağustos tarihinde canlı yayında Gülşen için “Etkisiz misin?”, “Algılamıyor musun?”, “Hiç mi aklı başında insan yok çevrende?”, “Biz seni uyardık, o kıyafetlere dikkat edecektin. Kimse düşünmez çocuğun var mı yok mu kendin düşünecektin” şeklinde eleştiriler yaptılar.



3

Avukatı harekete geçti

Avukatı harekete geçti

Şarkıcı Gülşen ise, Beyaz Magazin programında kendisini hedef göstererek hakaret ettiklerini ve psikolojik baskı uyguladıklarını öne sürerek sunucular hakkında tedbir talep etti.



4

İtibarının zedelendiğini belirtti

İtibarının zedelendiğini belirtti

Programdaki 3 sunucunun da söylediği sözler yüzünden müvekkilinin toplum önündeki itibarının zedelendiğini dava dilekçesinde anlatan Gülşen’in avukatı Orhan Erol Müezzinoğlu şu sözleri kullandı:



5

Avukatın dilekçesi

Avukatın dilekçesi

“Program sunucularının nefret içerikli söylemleri ve izleyici kitlesinin son derece fazla olması sebebiyle müvekkil ve ailesinin fanatik gruplar tarafından saldırıya uğrama ihtimali son derece yüksektir. Müvekkilin başta kendisi olmak üzere ailesinin şerefi ve onurunu zedeler nitelikte gerçek dışı iddiaların kamuoyu tarafından okunmasında ve bilinmesinde nasıl bir kamu yararı hususu tarafımızca anlaşılamamıştır? Çünkü programda sarf edilen cümleler basın özgürlüğü kapsamında değildir”



6

Büyük bir kin beslediğini belirtti

Büyük bir kin beslediğini belirtti

3 sunucunun da müvekkiline büyük bir kin beslediğini bildiren avukat, “Haberlerinde, müvekkilin tutuklanmasını mutluluk duyarak anlatmaktadırlar. Davalıların bu söylemleri müvekkilin toplum önündeki saygınlığını sarsmıştır. Müvekkile yöneltilen gerçek dışı beyanlar eleştiri sınırını aşmıştır. Bu nedenle üç sunucunun da müvekkil aleyhine konuşmamasını talep ediyoruz” dedi.



7

Mahkeme kararı verdi

Mahkeme kararı verdi

Mahkeme Gülşen’in talebini haklı buldu. Didem Delen, Bilal Özcan ve Pınar Eliçe’nin 2 ay süreyle Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu hakkında konuşmamasına karar kıldı.



8

Ceza verildi

Ceza verildi

3 sunucunun mahkeme kararına uymaması durumunda 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsi uygulanacağı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr