17.03.2022-10:06 (Son Güncelleme:17.03.2022-11:14)


1

PELİN AKİL - ANIL ALTAN

PELİN AKİL - ANIL ALTAN

Anıl Altan sevgilisi Pelin Akil'e evlenme teklifi etti. Uzun süredir aşk yaşayan oyuncu çift Pelin Akil ile Anıl Altan evleniyor. Altan sevgilisi Pelin Akil'e doğum gününde büyük bir sürpriz yaptı. Büyükada'daki bir otelde doğum günü partisi düzenleyen Akil, sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' dedi. Ünlü çiftin Ağustos ayında dünyaevine gireceği öğrenildi.



2

ÇAĞLA ŞİKEL - EMRE ALTUĞ

ÇAĞLA ŞİKEL - EMRE ALTUĞ

Ünlü şarkıcı Altuğ, Şıkel’e babasının mezarını ziyarete gittiklerinde evlenme teklif etmiş. Babasının doğum günü olan 23 Nisan’da mezar başında evlilik teklifi alan ünlü manken gözyaşlarını tutamayıp, teklife fazla düşünmeden “evet” demiş.



3

EMRE BELÖZOĞLU

EMRE BELÖZOĞLU

Futbolcu Emre Belözoğlu, 'kuzum' diye hitap ettiği eşine son derece sürprizli ve romantik bir teklifte bulunmuş. Bakın o günü Tuğba Belözoğlu nasıl anlatıyor:"Emre'nin İngiltere'de oynadığı yıllardı. Beni arayıp sakatlığından dolayı Almanya'ya gideceğini söyledi. Bu arada ben Türkiye'deyim. Emre uçak yolculuğu yaptıktan sonra inandırıcı olma açısından olsa gerek birileriyle Almanca konuşuyordu. Tam da bu sırada zil çaldı. Kapıyı açtığımda karşımdaki Emre'nin kuzeni Volkan'dı. Volkan, Emre'nin yurtdışından kendisine hediye yolladığı ve bunu bana teslim etmesi için geldiğini söyledi. Sonra Emre'nin kuzeni çıktı ve bu sefer cep telefonum çaldı. Volkan bu sefer de birkaç hediyeyi arabada unuttuğunu ve onları almam için aşağı inmemi istedi. Ben de yavaş yavaş apartmanın merdivenlerinden aşağı inerken dairenin kapısının önünden başlayarak apartmanın çıkış kapısına kadar güller döküldüğünü gördüm.Aklıma bir anda Emre geldi ama bunu ihtimal vermiyorum. Neyse apartmanın kapısını açtığımda karşımda boynunda bir yüzük olan "kuzu" ile Emre'yi gördüm."



4

Seda Sayan-Çağlar Ökten

Seda Sayan-Çağlar Ökten

Seda Sayan'ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten'in 3 ay öncesine kadar Lara Şehiroğlu'yla 4 senedir devam eden ve evlilik planları yaptığı bir birlikteliği olduğu ortaya çıktı. İddialara göre Sayan, Çağlar Ökten'e "İlişkini bitirmen karşılığında sana albüm yaparım" teklifinde bulunduğu iddia edildi.



5

DEMET ÖZDEMİR - OĞUZHAN KOÇ

DEMET ÖZDEMİR - OĞUZHAN KOÇ

Gazetecilerle sohbet eden Oğuzhan Koç, "Biz çok mutluyuz. Allah herkesi mutlu mesut etsin" ifadelerini kullandı. Koç, muhabirlerin "Damat gibi giyinmişsiniz" çıkışı sonrası "Nasıl gerekiyorsa öyle giyindim" cevabını verdi. Koç, sevgilisi Demet Özdemir'e evlilik teklifinde bulunduğunu Özdemir'in de bu teklifi kabul ettiğini açıkladı. O sırada araya giren Demet Özdemir, "Bütün sürprizi bozdunuz" diyerek gazetecilere takıldı. Özdemir ile Koç'un yaz ayında evleneceği konuşuluyor.



6

FULDEN URAS

FULDEN URAS

Fulden Uras, sahneye çıktıığı X Large Club’ta hayatının sürprizini yaşadı. 7 yıldır birlikte olduğu Burak Buluç, şarkı arasında sahneye çıkarak herkesin önünde ünlü şarkıcıya evlenme teklif etti. Bu sürpriz karşısında mutluluk gözyaşlarını tutamayan Uras’ın yanıtı “evet” oldu.



7

KİM KARDESHİAN

KİM KARDESHİAN

Kanye West, Kim Kardashian'a 33'üncü doğum gününde bir sürpriz yaptı ve eşine az rastlanır bir yerde evlenme teklif etti. West, sevgilisine kiraladığı San Francisco Giants Stadyumu'nda bütün ailesinin gözleri önünde teklifini yaptı.Kanye West teklif için uzun süre hazırlandı. Ünlü şarkıcı kiraladığı stadyuma bir de orkestra getirdi. 50 kişilik orkestra Lana Del Rey'in Young and Beautiful" şarkısını seslendirirken arkadaki ekranda "Lütfen benimle evlen yazısı" belirdi.



8

ŞEBNEM KISAPARMAK

ŞEBNEM KISAPARMAK

Şebnem Kısaparmak, eşi Fatih Kısaparmak ile konuk olduğu 'Zahide ile Yetiş Hayata' programında eşinin kendisine nasıl evlilik teklifi ettiği anlattı. Şebnem Kısaparmak, " Daha tanışalı iki gün olmuştu. Fatih aracını boğaza karşı bir yerde park edip bana " Ben bugüne kadar kimseye seni seviyorum demedim. Benimle evlenir misin" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr