13.05.2022-12:58 (Son Güncelleme:28.07.2023-16:42)


1

Ünlülerin güzelleşmek uğruna uyguladıkları tuhaf yöntemler ne?

Ünlülerin güzelleşmek uğruna uyguladıkları tuhaf yöntemler ne?

Oldukça pahalı yöntemleri tercih eden ünlülerin uyguladıkları bakımlar belki de hiçbirimizin daha önce hayatında duymadığı yöntemler olabilir. Kimileri bu uygulamaları yaptırmak için yurt dışına bile gidiyor çünkü bazı yöntemler ülkemizde yapılmıyor. Fazlasıyla maddi güç isteyen bu yöntemlerin sonuçları ise inanılmaz. Bazıları ceninden üretilen kremleri kullanıyor, bazıları plasenta içeren ürünleri damarlarına enjekte ediyor. Bu korkunç yöntemleri uygulamak cesaret istiyor. Mağazalardan satın alınan kozmetik ürünleri asla kullanmayan ünlüler, o ürünlerin cilde zarar verdiğini savunuyor. Kamera karşısında hayatlarını geçiren ünlülerin en korktukları şey güzelliklerine bir zarar gelmesi. Bir nevi ekmek tekneleri olan güzelliklerini korumak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Teknoloji ile birlikte yeni gelen yöntemleri de korkusuzca deniyorlar. Belki hiçbirimizin cesaret edemeyeceği o uygulamaları kendilerine yaptırıyorlar. Yöntemleri duyduğunuzda şaşkınlıktan küçük dilinizi yutacaksınız! Bakın o en sevdiğiniz ünlüler hangi canice yöntemi kullanıyor.



2

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy'ın yüzüne ve boynuna ceninlerden elde edilen hücreler enjekte ediliyor. Bu işlem akıllara Seda Sayan'ı getirdi.



3

Seyhan Soylu

Seyhan Soylu

Seyhan Soylu 10 tane ameliyatı aynı anda oldu. Ameliyat sonrası hastanedeki her anını paylaşan Sisi "Kaburga pençe, burun büyütme, alın, şakak dolgu, yanak, dolgu dudak yağ, çene yağ, dudak mesafe kısaltma, göğüs silikon yenileme, karın germe" aktardı. Bir sürü ameliyata giren Sisi akıllara Sayan çiftini getirdi.



4

Seren Görgüzel

Seren Görgüzel

Daha önce de Seren Serengil'in denediği bir yöntem olan sünnet derisini yüzüne enjekte etme işlemini şimdi de Selen Görgüzel denedi. Gençleşmek için yapılan bu yöntem kısa sürede gündem oldu.



5

Seda Sayan ve Çağlar Ökten

Seda Sayan ve Çağlar Ökten

Seda Sayan silikonlarını yeniletirken genç kocasının da saç ektirme işlemi yaptırdığı öğrenildi. Çağlar Ökten'in bu işlem sonrası saçları daha da uzayacak.



6

Madonna

Madonna

80'lerden itibaren pop müziğe adını altın harflerle yazdıran Madonna ise yaşına rağmen hala formda kalanlardan. Haftanın 6 günü egzersiz yapıyor. Yabanmersinli yüz jeli ile cilt serumları kullanan Madonna, şekerli içeceklerden uzak duruyor!



7

Hazal Kaya

Hazal Kaya

Hazal Kaya ise sağlıklı bir cilt için doğal yöntemler deniyor. Tonik su kullanmayan Kaya, yüzünü gül suyuyla temizliyor.



8

Hailey Baldwin

Hailey Baldwin

Justin Bieber'in eşi olan Hailey Baldwin ise insan kanından üretilen özel bir kremle güzelleşmeye çalışıyor. MC1 denilen krem sadece Almanya'da bir laboratuvarda üretiliyor.



9

Gülşen

Gülşen

"İç çamaşırı yoktu. İç çamaşırı giyilmez ama bunun şeyi görünmüş aşağısı... Böyle bir şey olamaz çok üzüldüm ben bir kadın olarak" dedi



10

Alişan

Alişan

Göbeğindeki yağları aldırıp daha fit gözükmek için operasyon geçirdiğini belirten Alişan, az kalsın canımdan oluyordum dedi.



11

Yaşadığı olay sonrasında şikayet duyurusunda bulunan Alişan'ın dosyası mahkemeden geri dönmüştü. Ünlü şarkıcı hastane raporları ve operasyon sonrası vücudunda meydana gelen izlerin olduğu görüntüleride dosyaya ekleterek tekrar dava açtı.



12

Salma Hayek

Salma Hayek

Salma Hayek'in güzellik sırrı da pek iç açıcı değil. Sabah uyandığında asla yüzünü yıkamayan Hayek, yüzünü sadece temizleyici kremlerle arındırıyor.



13

ELİZABETH HURLEY

ELİZABETH HURLEY

Hurley, cildi temizlemenin sırrının sadece su olduğunu söylüyor. Her sabah yataktan kalkmadan büyük bardakta ılık su içiyor. Ardından soğuk duş alan Hurley, bronzlaşmayı da eksik etmiyor ve 30 dakika yürüyor. Sofrasında balık, esmer pirinç ve sebze çorbasını eksik etmiyor.



14

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Demir Adam ve Yenilmezler Filmleriyle tanınan Gwyneth Paltrow ise birçok ünlü gibi yüzüne sperm sürüyor. Spermin kırışıklıkları azalttığına inanan Paltrow'un gittiği özel klinikte Suki Waterhouse ve Erin O'Connor gibi ünlülerin yüzüne sperm sürülüyor.



15

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez de insan plasenta kullananlardan. Lopez'in haftada 2 defa yüzüne plasenta sürdüğü biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr