03.10.2022-08:15 (Son Güncelleme:10.10.2023-09:26)


1

Ünlülerin hafızalara kazınan skandalları

Ünlülerin hafızalara kazınan skandalları

Yıldız Tilbe'nin Sezen Aksu'nun aşkıyla birlikte oluşunu itiraf ettiği açıklamayı hatırlıyor musunuz? O dönem hepimiz bu açıklamalar karşısında en az Sezen Aksu kadar şoke olmuştuk. Peki Hamdi Alkan'ın eski karısı Canan Hoşgör'ün bir zamanlar kocasıyla aşk yaşayan Ebru Şallı için 'mikrop' demesi?



2

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Kentten İsrail'e yönelik roket atışları ise gece boyu devam etti. İsrail güçleri de sabah saatleri itibariyle Gazze'ye bombardımanı yoğunlaştırdı. Netanyahu hükümeti "savaş hali" ilan etti. Jenner, 400 milyona yakın takipçili Instagram hesabından İsrail'e desteğini gösteren bir fotoğrafı yayınladı, ardından sildi.



3

Dilan Polat

Dilan Polat

Soysal medya fenomeni Dilan Polat, yine gündem oldu. Evlilik yıl dönümlerini kutlayan Polat ailesi sosyal medyada gündemde. Engin Polat, karısı Dilan Polat'a uçak satın aldı. Görüntüler sonra çift sosyal medyanın diline düştü. Acun'la Engin Polat'ın sonu Acun gibi olacak şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı. İşte detaylar..



4

Melisa Döngel

Melisa Döngel

Döngel paylaşımında, "Size çok güzel bir bilgiyle geleceğim. Sabahları uyandığınızda gözlerinizin altı eğer şiş uyanıyorsanız veya hemen gözlerinizin altındaki şişliğin inmesini istiyorsanız basur kremini gözünüzün altına uygulayabilirsiniz. Anında, 5 dakikada gözlerinizin altındaki şişliği alıyor. Bu da benden size yeni bir bilgi…" ifadelerini kullandı.



5

İlker Aksum

İlker Aksum

İlker Aksum ve kız arkadaşı kameralara kırmızı rujla yakalandığında epey gülmüştük. Son olarak Emine Ün'ün ihanet iddialarına cevabı olay yarattı.



6

Söylemezsem Olmaz magazin programına telefon ile bağlanan Erbil, Şikel'in bir dönemler Çarkıfelek'te hosteslik yaptığını hatırlatarak; 'Şimdi bir kanalda sunuculuk yapıyor diye eski günlerini unuttu. Programına gittim, para aldım. O dönem Çarkıfelek'te hostes olmak için kapımda yatarladı. Stelyo Pipis ile sevgili olup hosteslik yaptı. Kulisimden çıkmazdı. Artık hangi anlamda anlıyorsanız anlayın.' şeklinde yaptığı açıklama gündemde bomba etkisi yarattı. Erbil'in sözlerine Şikel'den henüz bir cevap gelmezken, ünlü mankenin avukat sevgilisinin devreye gireceği konuşulmaya başlandı.



7

Hasan Can Kaya

Hasan Can Kaya

Konuşanlar programı ile tanınan Hasan Can Kaya, bu sefer kendi sıçma hikayesini anlattı. Kaya, "Ben 16 yaşındayken, komiydim. İngilizce öğreneceğim diye bir yer arıyorum. Güngören'de oturuyorum. Yaz tatilinde, Sultanahmet'e gittim iş buldum. İngilizce öğreneceğim orada... Komi oldum 24 saat bulaşık yıkattırıyorlardı, turist görmüyorum yani... Sonra bir tek öğrenci misafirhanesinde kalanları görüyorum, onlar kahvaltıya gelip gidiyor. Sabit gördüğüm Norveçli uzun boylu bir kadın var, beni tek lobuyla döver. Yaşı da büyük biraz. O geldi şey dedi; (İngilizcem yettiği kadar anladım) 'Kız arkadaşımla biz... Sen de gelir misin?' İki kız, ben tek! Bir de dört tane meme. Yani diğer her şeyden iki tane var. Ben havalara zıplıyorum, tuvalette oley çekiyorum, kız çok havalıyım. 'Gelirim, olur' diyorum. İnanamıyorum böyle bir şeyin gerçek olduğuna... Sonra ben gülüyorum diye bozuldu. Ben mutluluktan gülüyorum halbuki. Odalarına gittim, meğer şey demiş, 'Biz birlikte oluyoruz, sen bizi izleyeceksin. Ben de gurur yapıp gitmedim. Dedim tamam. İzlerim yani, sadece izletiyorsanız o da olur. Arada oyuna girme girişimlerim de oluyordu, onu da bırakmıyorlardı. Sonuna kadar zorladım. Son 3-4 dakikaya kadar ben de bir cila çekeyim mi diye..." diyerek izleyenleri şaşkına çevirdi.



8

Hakan Ural

Hakan Ural

3 yaşındaki bir çocuğa müdahale etmeyen bir hastanenin haberini ele alan Neler Oluyor Hayatta programında, öfkeden deliye dönen Hakan Ural, açtığı ağzını yumdu gözünü. Ural, "Burada bir bebek var. Elinden gelenin fazlasını yapman lazım. İnsani olarak yani... Kifayetin vardır ya da yoktur o ayrı bir şey. Bebek geldiğinde ne yapacağını düşünürsün, aileyi sakinleştirirsin. Nitekim aile, devlet hastanesine gidiyor ve 5 saat müşahede altında tutuluyor. Özel hastane belki de bu çocuğun riskini artırıyor. Belki çocuğun hareket etmemesi gerekiyordu. Özel hastanenin yaptığı mı doğru, devlet hastanesinin mi? Sen bakkal değil market değilsin sen bir hastanesin. Hastane açıklamasında 'ben belli saatlerde kullanıyorum' diyor. Böyle bir şey olabilir mi? Senin böyle bir lüksün var mı? Böyle bir şey olabilir mi? Bununla ilgilenelim" şeklinde konuştu.



9

Atilla Taş'tan skandal paylaşım

Atilla Taş'tan skandal paylaşım

sosyal medya hesabından paylaşım yapan Atilla Taş, ''Bu filmi daha önce de görmüştük sanki!'' diyerek provokasyona imza attı.



10

Kurtluş Kuş tecavüz davasında hakim karşısına çıktı

Kurtluş Kuş tecavüz davasında hakim karşısına çıktı

19 yaşındaki hayrana tecavüz ettiği iddia edilen Kurtuluş Kuş, hakim karşısına çıktı. Davaya katılan ve ifade veren Kuş, birlikte olduklarını ancak bir zorlama olmadığını, cinsel birliktelikten sonra sohbet ettiklerini belirtti. Genç kız ise cinsel birliktelik istemediğini, ünlü şarkıcının üzerine saldırdığını, bakire olduğunu söylediği halde ozrla birlikte olduğunu söyledi.



11

Mika Can Raun

Mika Can Raun

Cinsiyet değiştiren TikTok fenomeni Mika Can Raun, cinsel itiraflarıyla herkesi şaşkına çeviriyordu. Bu kez sınırlarını aştı. Maskeli bir erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiği anları sosyal medya hesabından yayınladı. O görüntülere tepkiler çığ gibi büyüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr