26.04.2022-10:26 (Son Güncelleme:28.11.2022-14:56)


1

93 senesinde, Zeynep daha 17 yaşındaymış, Acun Ilıcalı da 24. Acun Ilıcalı'nın o senelerde Bağdat Caddesi'nde bir kotçu mağazası varmış, Zeynep Yılmaz da annesi ile beraber bu dükkana pantolon almaya gitmiş. Yılmaz dükkana girdiği anda Acun Ilıcalı ona vurulmuş. Sonrasında da Sumru Hanım'ın nerede çalıştığını araştırıp öğrenen Ilıcalı, Sumru Hanım'ın müdür olduğu mağazaya gitmiş. Denk gelecek ya Zeynep Yılmaz da yaz olduğu için o gün annesinin yanındaymış.



2

Fakat Ilıcalı'nın aşık olduğu kadını tavlaması pek kolay olmamış. Zeynep Yılmaz, Zeynep Ilıcalı'yı görür görmez aşık olmayı bırak; onu beğenmemiş bile. Ilıcalı'nın karışık sakalları ile eşofmanı Zeynep Yılmaz'a itici gelmiş aynı zamanda. Hem de aralarında yedi yaş fark olması da Zeynep Yılmaz'ı korkutmuş. Fakat Acun Ilıcalı Zeynep'i kafasına koymuş bir kere..



3

Ilıcalı, aşktan gözü dönünce neler yapmış neler... Merdivenlere çiçekler dökmeler, posta kutusuna mektuplar bırakmalar, neler neler. Bütün genç kızın hayallerini süsleyen bu davranışlara daha fazla karşı koyamayan Zeynep Yılmaz da, hemen hemen 1 sene sonra Acun Ilıcalı ile beraber olmaya başlamış. Dokuz senelik dolu dizgin aşktan sonra Acun Ilıcalı, Yılmaz'a evlilik teklifi etmiş ve 2003'te dünya evine girmişler.



4

Bu sırada Yılmaz, 1999 – 2000 senelerinde Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni lisans eğitimini tamamlamış. Başta Cine5’te iç film satın alımı işinde 3 yıl kadar çalışan Yılmaz, ardından da ‘çocukluk hayalim’ dediği mimarlık mesleğini soyunmuş ve kendi mimarlık şirketini kurmuş. Yılmaz, evlenir evlenmez ilk evladını kucağına almak istemiş.



5

Yılmaz, 28 yaşındayken ilk kızları Leyla'yı kucağına aldıktan üç sene sonra yani 2007'de de öteki kızları Yasemin'i kucağına almış. Elbette ki Yılmaz, kızlarına mükemmel bir anne olmuş. Çiftin mutluluğuna hepimizin yakından tanıdığı Şeyma Subaşı kara kedi olarak girdi. Subaşı ile aşkını gizlemekten çekinmeyen Ilıcalı, 2016'da Yılmaz ile yollarını ayırdı.



6

Şimdi 45 yaşında olan Yılmaz, ömrünün altın çağını yaşıyor resmen. Aradan geçen seneler güzelliğinden hiçbir şey kaybettirmemiş, tam tersine daha da güzelleşmiş... Çocukluk arkadaşı Melda Aksu ile beraber kurduğu Thanx Mimarlık her geçen gün yeni başarılara imza atarak kariyerinin zirvesine tırmandı. Bildiğimiz kadarıyla şimdilerde kalbi şu an boş fakat zaman ne gösterir hep beraber göreceğiz...



7



8



9



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR