05.05.2021-13:14 (Son Güncelleme:05.05.2021-13:14)


1

Demet Akalın

Demet Akalın

Demet Akalın: “Eşiniz Okan Kurt’a reklam teklifleri geliyormuş” sorusuna, “Evet geliyor da.. Oynamasın herif. Gözü açılır. Oynayanları görüyoruz. Benimkinin gözü açılmadı daha sıfır. Tek örnek, ikincisi yok” dedi.



2

Ebru Şancı

Ebru Şancı

Ebru Şancı: "Kocam beni aldatmaz demiyorum. Nihayetinde erkektir, yapabilir. Yaparsa da parasının yarısını alır, kapının önüne koyarım. Ha, üç-beş gecelik bir şey için de bunu yapmam. Yaptığına pişman ederim… Bir-iki yıl süründürürüm. Sonuçta çocuklarım var, başlarında babaları olsun. Hâlâ kocama yazanlar var ama boşamam. Birine aşık olursa affetmem. Bu onur kırıcı olur." dedi.



3

Catherine Zeta- Jones

Catherine Zeta- Jones

Catherine Zeta- Jones: “Yatak odasına girdiğimde Michael’ı benim kolyelerimi ve iç çamaşırlarımı denerken gördüm. Hemen külodumu ve mücevherlerimi çıkarmasını istedim” dedi ve ekledi: “Panik yapmayın. Michael yeni filminde eşcinsel bir piyanisti canlandıracak. Sadece rolüne hazırlanıyor.” dedi.



4

Ece Erken

Ece Erken

Ece Erken, "İlk eşimden (Tuncer Öztarhan) çocuk yapmayı çok isterdim." demişti.



5

Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın katılamadığı bir galada: Biliyorsun genç bir eşim var abi. 20'lik dişiyle ilgili sağlık sorunu yüzünden gelmedi."



6

Kibariye

Kibariye

Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık iki genç kadınla gece kulübünde sabaha kadar eğlenmişti. Kibariye de "Kocam gezecek, tozacak. Erkeklerin hakkıdır. Kocama güveniyorum." dedi.



7

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç, verdiği bir röportajda eşi Chole için "O çok kıskanç. Benim umurumda değil. Yan masadaki adam, yanımda oturan kadın için "Ne güzel kalçaları" var derse gurur duyarım. Çünkü sen o kalçalara ancak bakarsın. Ama ben dokunabilirim." demişti.



8

Miranda Kerr

Miranda Kerr

Miranda Kerr, Orlando Bloom için: "Orlando garip bir adam. Tırnaklarımı çok seviyor, biraz da ayak fetişisti." dedi.



9

Tosic'in eşi Jelena Karleusa

Tosic'in eşi Jelena Karleusa

Tosic'in eşi Jelena Karleusa: "Taraftarlar maçtan önce Dusco'yla seks yapmamı istemiyor. Ama onun maç performansına neyin iyi geldiğini benden başka kimse bilemez. Maçtan önce seks yapması performansını yükseltiyor. Bu yüzden onu bana bıraksınlar." dedi.



10

Ayda Field

Ayda Field

Robbie Williams'ın eşi Ayda Field: "Dürüstçe söylemem gerekirse, eğer Rob (Robbie Williams) cinsel ilişki sırasında numara yapıyorsa onunla tartışmak istemem çünkü ben de ilişki sırasında numara yaptım. Ben bir anneyim, meşgulüm. İlişki sırasında başka şeyler hayal ediyorum. Televizyon izlemeyi ya da alt katta duran bisküvileri yemeyi düşünüyorum" dedi.



11

Yiğit Bulut

Yiğit Bulut

Yiğit Bulut 'un eski eşi Şule Zeybek, evliliğinin 10 sene sürdüğünü hatırlatarak "Buna karşılık hala bana bir ödül verilmedi ya, ben ona yanıyorum" demişti.



12

Seda Akgül

Seda Akgül

Seda Akgül eski eşi hakkına: "Eski eşin niye senin gibi bir kadını beğenmedi, hakaret etti diyenler... Çünkü kendisinin beğendiği ve takip ettiği kadın tipi bu... Meraklısına" demişti.



13

Kaya Çilingiroğu

Kaya Çilingiroğu

Kaya Çilingiroğu, Hülya Avşar için: "İlişkide olmazsa olmaz kurallarım var: 25 yaş altı olmayacak. Çünkü kızım Zehra 20 yaşında. Ve ismi Zehra olmayacak. Bir de evli ya da ilişkisi olmayacak. Hülya'nın hayatına bir daha birinin gireceğini tahmin etmiyorum. Çünkü Hülya ile kimse yapamaz. Onu taşımak kolay iş değil. Biz boşanınca arkadaşlarımın yarısı Hülya'ya asılmaya kalktı." demişti.



14

Didem Şahin

Didem Şahin

Didem Şahin, "Biz görmüyoruz, duymuyoruz, bilmiyoruz. Tabii ki Selami'nin ufak tefek flörtleri olacak. Erkek sanatçılar sahneye çıktığında ufak ufak flört etmiyorlar mı? Görmüyor muyuz? Akşam eve gelip kapıyı açtığımda benim oluyor. Selami'nin flörtleri olabilir. Ben 3 maymunu oynuyorum." demişti.



15

Nergis Kumbasar

Nergis Kumbasar

Nergis Kumbasar Mehmet Ali Erbil ile ilgili "Herkesi aldattı. Buradan bilmeyenlere de söylüyorum... Kim varsa aldattı, hepsini. Garibanımın gece hayatı yok, içkisi yok, sadece herkesi aldatmış; o kadar." demişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr