05.10.2021-09:51 (Son Güncelleme:05.10.2021-09:51)


1

Diyetin ilk aylarında 15-20 kadar bir kilo veren başarılı oyuncu sonrasında bu sayıyı daha da artırarak iki yılın sonunda toplam da 64 kilo verdi.



2

DOĞAL OLMAYAN HİÇBİR ŞEYİ KULLANMADI!

DOĞAL OLMAYAN HİÇBİR ŞEYİ KULLANMADI!

İki yıl süresinde sıkı bir diyet programı uygulayan Uraz Kaygılaroğlu, yaptığı açıklamalarda doğal olmayan hiçbir şeyi kullanmadığını sık sık dile getirdi. Kilo verme aşamasında 140 kilo olan sevilen oyuncu sürecin sonunda 76 kiloya kadar düştü.



3

O ESKİ HALİNDEN ESER YOK ARTIK!

O ESKİ HALİNDEN ESER YOK ARTIK!

Doğru diyet listesinin beraberinde kalori açığı yaratmak adına egzersizlere de yer veren Uraz Kaygılaroğlu bu sayede isteği forma kavuştu.



4

64 KİLO VERDİREN DİYET LİSTESİ

64 KİLO VERDİREN DİYET LİSTESİ

Uraz Kaygılaroğlu’nun 64 kilo vermesini sağlayan diyet listesini sizin için derledik. İşte o liste! Kahvaltı öncesi: Kahvaltı öğünü öncesinde 1 bardak ılık su, 1 bardak normal sıcaklıkta su içilmeli. Kahvaltı öğünü: 2 dilim beyaz peynir (60 gr) veya 1 adet yumurta + 1 dilim peynire eşlik eken 2 ince dilim ekmek (50 gr) yanında da bol miktarda çiğ sebze Kuşluk öğünü: 1 porsiyon taze meyve tüketmek gerekmektedir. Öğlen öğünü: 2 veya 3 tane köfte ya da bu miktarda et yanında ise 1 ince dilim ekmek. Ana yemeğe eşlik eden bol salata. Salataya biraz zeytinyağı ilave edebilirsiniz.



5

PORTAKAL TÜKETMEYİ İHMAL ETMEYİN!

PORTAKAL TÜKETMEYİ İHMAL ETMEYİN!

İkindi öğünü: 1 dilim beyaz peynir ve 2 ince dilim ekmek (50 gr) tüketmeniz yeterlidir. Akşam öğünü: 8 veya 10 yemek kaşığı sebze yemeğini tüketebilirsiniz. Ana yemeğinin yanında 1 ince dilim ekmek yiyebilirsiniz. 1 su bardağı yoğurt veya 2 su bardağı ayran yemeğinize eşlik edebilir. Az zeytinyağı ilaveli bol salata tüketmeyi ihmal etmeyin. Gece öğünü: Uyumadan önce bir avuç fındık, badem ya da ceviz tüketin. Bu diyet programını uygularken günde mutlaka 3 litre su içilmelidir. Her gün üç ana öğün sonrasında ise mutlaka üç tane portakal yenmelidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR