01.10.2021-14:33 (Son Güncelleme:01.10.2021-14:33)


1

YÜKSEK PROTEİNLİ YİYECEKLER TÜKETİYOR

YÜKSEK PROTEİNLİ YİYECEKLER TÜKETİYOR

Yüksek proteinli yiyecekleri söyleyen Aguilera; tavuk, balık, yumurta beyazı ve protein karışımlı içecekler ile sıklıkla tüketiyor. Güzel şarkıcı zayıflığının sırrının karbonhidrat içeren gıdaları tüketmemek olduğunu söylüyor.



2

YEMEKLERİNİ KENDİSİ HAZIRLIYOR!

YEMEKLERİNİ KENDİSİ HAZIRLIYOR!

Christina Aguilera çoğu gıdada koruyucu maddeler ve kimyasallar bulunduğunun pek bir farkında. Bu yüzden yemeklerini kendisinin hazırladığını bundan da çok büyük bir keyif aldığını sık sık dile getiriyor.



3

AVOKADO MUCİZESİ

AVOKADO MUCİZESİ

Sıkı bir diyet ve sporla 22 kilo verdiğini söyleyen Aguilera dışarıdan yemek yemeyi bırakmanın diyetinin en önemli sırrı olduğunu dile getirdi. Avokadonun yağ yakımına olan katkısından dolayı sık sık tükettiğini söyleyen Aguilera kahvaltılarda ve salatalarda tercihi olduğunu söylüyor.



4

PROFESYONEL ATLETLERE BENZETİLİYOR!

PROFESYONEL ATLETLERE BENZETİLİYOR!

Kilo vermesiyle birlikte çevresinden çok güzel tepkiler aldığını açıklayan Aguilera, profesyonel atletlere benzetildiğini söyledi. Fit formunun sırrı ise kendisinin de aktardığı gibi düzenli egzersiz…



5

SAĞLIKLI HİSSEDİYORUM!

SAĞLIKLI HİSSEDİYORUM!

Sağlıklı bir beslenme şekli ve kaliteli spor ile kilolarına veda eden başarılı sanatçı kendisini bu yeni haliyle çok sevdiğini eskisine göre çok daha sağlıklı hissettiğini belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR