29.09.2022-09:17 (Son Güncelleme:17.11.2023-09:38)


1

Cüneyt Arkın

Cüneyt Arkın

Usta oyuncunun cenaze töreninde son yolculuğuna uğurlamak isteyenleri sahneye aldıklarında büyük bir saygısızlık ortaya çıktı. Sahneye çıkan her kişi fotoğraf çekmekten cenaze ile ilgili söz söyleyemedi. Fotoğraf çekme yarışına giren kişiler için, görevli "Naaş başında fotoğraf çektirmeyle ilgili bir mücadeleye girmeniz saygısızlık oluyor. Lütfen bunlardan uzak duralım." uyarılarını dikkate almayan kişi, "Beyefendi burası manzara değil" dedi. Son olarak İlhan İrem'in cenaze töreni gündem oldu.



2

Metin Uca

Metin Uca

Televizyoncu Metin Uca trafik kazası geçirmiş ve hastanede tedavi altına alınmışrı. Durumu ağırlaşan Uca dün hayatını kaybetti. Ünlü televizyoncunun vasiyetinde kayılmak istediği ve küllerinin boğaza serbilmesini istediği ortaya çıktı.



3

Osman Wöber

Osman Wöber

Kurtlar Vadisi’nin Tuncay Kantarcı’sı Osman Wöber, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun cenazesi Teşvikiye Camisi’nde gerçekleşti. Ardından kilyos mezarlığına defnedildi. Son olarak İlhan İrem'in cenaze töreninde yaşananlar şoka uğrattı.



4

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği’nin kurucularından ve eski başkanlarından, duayen gazeteci Süleyman Ergüçlü bugün son yolculuğuna uğurlandı. Oyuncu kızı cenazede gözyaşlarını tutamadı. Ayrıca cenazede fotoğraf çekilmeye çalışılması da tepki çekti.



5

Tanju Tuncel

Tanju Tuncel

Sanat camiasının usta oyuncusu Tanju Tuncel, kaldığı bakım evinde hayatını kaybetti. Birçok başarılı bir projede yer alan usta sanatçının cenazesinde sanat camiasından kimsenin olmaması büyük tepki çekti.



6

Usta sanatçı Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü sanatçının ailesi Özkan Uğur'un yanından ayırmadığı gitarı ile gömülmesini istedi. Ailenin ricası kırılmazken, ünlü sanatçı Barış Manço'un hediye ettiği siyah gitarı ile gömüldü.



7

Nuri Sesigüzel

Nuri Sesigüzel

Mahmut Tuncer, 85 yaşında hayatını kaybeden usta sanatçı Nuri Sesigüzel'in cenazesine katıldı. Tuncer'in, basın mensuplarıyla röportaj yaptığı sırada bir kadın gelip "Mahmut Bey çok özür dilerim 20 liran var mı?" dedi. Neye uğradığını şaşıran türkücü ise ters ters bakarak "Sende 100 lira var mı? Yüzsüz müsün?" dedi.



8

Rana Cabbar

Rana Cabbar

Aşk-ı Memnu dizisindeki rolü ile tanınan ve bir çok başarılı yapımda yer alan usta oyuncu Rana Cabbar, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta oyuncu ermeni mezarlığında düzenlenen törenle defnedildi. Usta oyuncunun bazı hayranları ermeni kökenli olduğunu bilmediği için cenaze törenindeki görüntüleri tepki gösterdi.



9

Köksal Engür

Köksal Engür

Usta ıyuncu Köksal Engür'ün cenazesi bugün toprağa verildi. Usta sanatçının cenazesine ise birçok ünlü isim katıldı. Cenaze namazı sonrası tabutu kaldırılmak isterken yaşanan karışıklık ise Engür'ün yakınlarını kızdırdı.



10

İki aydır kanser tedavisi gören MDM Print Yönetim Kurulu Başkanı Rüştü Köknar Tezay, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 55 yaşında vefat eden Rüştü Köknar Tezay için Fenerbahçe Camii’nde cenaze namazı kılındı. Taraftarı olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bayrağına sarılan Tezay’ın cenazesi camii avlusuna getirildiğinde gözyaşları sel oldu. Tezay’ın annesi Güner Tezay ve kardeşi Irmak Tezay, taziyeleri kabul etti. Ünlü isimlerin katıldığı cenazede zor anlar yaşandı.



11

Alpaslan Özmol

Alpaslan Özmol

Çocuklar Duymasın dizisi ile tanınan çaycı Hüseyin, Alpaslan Özmol'un annesi vefat etti. Ünlü oyuncu Bursa'da annesini toprağa verdi. Cenaze töreninde zor anlar yaşadı. Yıllarca aynı dizide rol aldığı arkadaşlarından kimsenin cenazede görülmemesi ise hayranlarının dikkatini çekti. Sevenleri bu hareketi ünlü oyuncuya saygısızlık olarak yorumladı. Cenaze sonrası ünlü ismin fenalaştığı iddia edildi.



12

Cengiz Karlı

Cengiz Karlı

Sarallar davasından 6 aydır cezaevinde olan Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Dün Ataşehir Mimar Sinan Cami'nde düzenlenen cenaze namızında Sedat Peker detayı dikkat çekti. Birçok ünlü ismin katıldığı cenaze, kaçak olan Sedat Peker'in çelenk göndermesi dikkat çekti.



13

Burhan Çaçan

Burhan Çaçan

Müzisyenliğinin yanı sıra bir dönem oyunculuk da yapan Burhan Çaçan, dün Bakırköy'de bulunan evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 62 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı, bugün Fatih Camii'nden sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü sanatçının cenazesinde sanat camiaındna katılım olmaması tepki çekti. çaçan'ın hayranları bu durumu saygısızlık olarak yorumladı.



14

Billur Kalkavan

Billur Kalkavan

Cenaze töreni sırasında video çekmeye gelen bazı kişilerin töreni bozmaya çalıştığı iddia edilince bu durum saygısızlık olarak nitelendirildi.



15

Halit Kıvanç

Halit Kıvanç

Türkiye'nin önemli isimlerinden Halit Kıvanç'ın cenazesine birçok ünlü isim katıldı. Bunlardan biride Orhan Gencebay oldu. Ancak cenzae sonrası Kıvanç'ın oğlunun Gencebay hakkında söyledikleri dikkat çekri. Ümit Kıvaç yaptığı açıklamada, "Babamın cenazesine gelip 'görüntü veren' bazı ünlü veya yetkili kimseler, anneme veya bana başsağlığı dilemediler. Önde saf tutup “gözüktüler”, gittiler. Orhan Gencebay bunlardan biri, meselâ. Bazılarının varlığını sonradan öğrendik! Yahu ne ayıp!" diyerek sitemde bulundu.



16

İsmail İncekara

İsmail İncekara

Kurtlar Vadisi ile akıllara kazınan İsmail İncekara, hayatını kaybetti. Usta oyuncunun vefat haberini Zafer Algöz sosyal medya hesabından duyurdu. İncekara'nın cenazesinde yaşananlar ise dikkat çekti.



17

İlhan İrem

İlhan İrem

Dün itibariyle 67 yaşında böbrek yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden İlhan İrem’in cenaze töreni bugün gerçekleşti. Atatürk Kültür Merkezi’nde cenaze töreni yapıldı. İnsanlar cenaze törenine akın etti. Tören esnasında fotoğraf çekmeye çalışan kişiler ise yok artık dedirtti. Usta isme saygısızlık olarak algılandı.



18

Fatma Girik

Fatma Girik

Bodrumda yaşayan 72 yaşındaki usta oyuncu Fatma Girik İstanbul’da kaldırıldığı hastanede hayatına son verdi. Teşvikiye Camisi’nde cenaze namazı kılındı.



19

Kartal Tibet

Kartal Tibet

Yeşilçam’ın yıldızı Kartal Tibet, son yolculuğuna uğurlandı. Zincirlikuyu mezarlığının içerisinde bulunan Zincirlikuyu Cami’sinde cenaze namazı kılındı. Ünlü oyuncunun cenazesine binlerce kişi akın etti.



20

Enis Fosforoğlu

Enis Fosforoğlu

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Enis Fosforoğlu’nun cenazesi adete şova döndü. Birçok ünlü isim fotoğraf çekti.



21

Oya Aydoğan

Oya Aydoğan

Hayatını kaybeden ünlü oyuncu Oya Aydoğan’ın Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenen cenaze töreninden sonra Levent Afet Yolal Camisi’ne getirildi. Birçok ünlü isim cenaze törenine akın etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR