30.09.2022-10:14 (Son Güncelleme:05.09.2023-10:48)


1

Akciğerlerin kirlenmesi

Akciğerlerin kirlenmesi

Yapılan kötü alışkanlıklar ve birçok faktör akciğerlerimizin kirlenmesine sebep oluyor. Bunu yok etmek ise çok basit.



2

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu açıkladı

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu açıkladı

Cumhurbaşkanı danışmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, genel sağlığa çok iyi gelen bir kür tarifi verdi. Yararlarını da açıkladı.



3

Genel sağlığı korumak

Genel sağlığı korumak

Bu alanlardaki çalışmalarıyla dikkat çeken Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, akciğer ve genel sağlığı korumak için keçiboynuzu kürünün önemini vurguladı.



4

Sigara etkisi

Sigara etkisi

Akciğerlerin sağlıklı olmaması durumunda yeterli sayıda solunumun alınamaması sorunu oluşuyor. Buna en çok etki eden madde sigara. Sağlıksız beslenmek, hareketsiz yaşam ve hava kirliliği de birçok neden arasında yer alıyor.



5

Akciğer hastalıkları

Akciğer hastalıkları

KOAH gibi akciğer hastalıklarına yol açabiliyor. Bu hastalıklar akciğerlerin oksijensiz kalmasına ve organların hasar görmesine sebep oluyor. Bu nedenle kötü alışkanlıklardan uzak durulmalı.



6

tedavi yöntemi

tedavi yöntemi

Keçiboynuzu kürünü vurgulayan Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, en önemli tedavi yönteminin kötü alışkanlıklardan vazgeçmek olduğunu belirtti.



7

Keçi boynuzu faydaları

Keçi boynuzu faydaları

Kalp-damar sağlığını destekler Sindirime yardımcı olur Kilo vermeyi sağlar Saç uzatır



8

Keçiboynuzu kürü

Keçiboynuzu kürü

6-7 adet keçiboynuzunu yıkadıktan sonra yarım litreden biraz fazla kaynamakta olan suyun içine kırarak atın. 3-4 dakika hafif ateşte ağzı kapalı olarak kaynatın. Sonra 20 dakika soğumaya bırakın. 20 dakika sonra harnup parçalarını temiz bir kaşık ile kabın içerisinden çıkarın. Soğuduktan sonra temiz bir kaba suyunu alın. Her ay 4 gün, sabah ve akşam birer çay bardağı içebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR