25.09.2021-09:20 (Son Güncelleme:25.09.2021-11:36)


1

Beşiktaş dün İzmir'de karşılaştığı Altay'a 2-1 yenildi. Beşiktaş maçı kaybederken geceye siyah beyazlılarda yaşanan sakatlıklar çekti. Ünlü yorumcu Erman Toroğlu konuyla alakalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



2

Süper Lig devlerinden Beşiktaş, dün zorlu İzmir deplasmanında Altay ile karşılaştı. Beşiktaş maçı 2-1 kaybederken geceye siyah beyazlılarda yaşanan sakatlıklar damga vurdu.



3

Beşiktaş'ın dün zorlu deplasmanda Miralem Pjanic ve Oğuzhan Özyakup sakatlanırken maçın ardından ise Atiba Hutchinson'un da adalesinde ağrı hissetmesi nedeniyle Ajax maçında oynamasının zor olduğu aktarıldı.



4

Bu nedenle Beşiktaş'ta büyük bir kabus yaşanıyor. Siyah beyazlıların üzerinden kara bulutlar dolaşırken ünlü yorumcu Erman Toroğlu'da yaşanan sakatlıklar ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



5

Erman Toroğlu maçın penaltı kararı ile ilgili pozisyon için ''Fırat Aydınus bu kötü maçı futbolcular kadar kötü yönetmedi. Verdiği penaltıda VAR doğru iş yaptı. Şu iki gündür seyrettiğim maçlarda bir tek Konyaspor- Trabzonspor maçında futbolculara hakkımı helal ediyorum. Diğerlerine kesinlikle hayır. Aslında hakkımı derken yanlış kelime kullanıyorum. 'Harcadığım zamanı' diye cümleyi kurmam lazımdı.'' şeklinde ifadelerle yorumlarda bulundu. Ünlü yorumcu Erman Toroğlu'nun bu açıklamaları büyük ses getirdi.



6

Ünlü yorumcunun yaptığı bu açıklamalar büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR