24.09.2021-16:56 (Son Güncelleme:24.09.2021-17:18)


1

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun skora direkt etki ettiği maçlardaki ayrıntı dikkat çekti. Sarı lacivertlilerde genç futbolcunun skor ürettiği hiçbir maçı kaybetmedi.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe, kendi evinde Giresunspor'u 2-1 yenerek moral buldu. Sarı lacivertlilerin, Giresunspor'u 2-1 yendiği karşılaşmada maçın gollerinden birisini ise genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu kaydetti.



3

Fenerbahçe'nin genç yeteneği son zamanlarda gerek oynadığı futbol ile gerek gösterdiği performans ile büyük övgüler alıyor. Genç yıldız, güzel oyununu futboluna da yansıtmayı başarıyor. Genç yetenek, Fenerbahçe'nin skor yükü anlamında da yardımcı oluyor. Genç yetenek etkili bir performans sergilerken, futbolcu ile ilgili dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.



4

21 yaşındaki genç yıldız, Sarı lacivertlilerde şu ana kadar skora direkt etki ettiği 12 Süper Lig müsabakasında yenilgi almadı. Sarı lacivertliler bu maçların 11'ini kazanırken yalnızca 1'inde beraberlikle ayrıldılar.



5

Fenerbahçe formasıyla 70 karşılaşmada görev alan Ferdi Kadıoğlu, 9 kez rakip ağları sarstı. 11 kez ise asist kaydetti. Son olarak 2-1'lik Giresunspor galibiyetinde gol kaydeden genç futbolcu, bu sezon 2-0 kazanılan Altay galibiyetinde de ağları havalandırmayı başardı.



6

Fenerbahçe'nin başarılı genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu'na Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansın ardından A Milli Takım'dan davet aldığı öğrenilmişti. Futbolcudan yanıt bekleniyordu. Hollanda Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde oynayan futbolcudan haber bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR