24.09.2021-16:22 (Son Güncelleme:24.09.2021-16:36)


1

Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG'de forma giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin sakatlığı dolayısıyla Montpellier maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi.



2

Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG'de oynayan Lionel Messi için işler hiç yolunda gitmiyor. Yaz transfer döneminde uzun süredir formasını terlettiği Katalan devi Barcelona'dan ayrılarak PSG'ye imza atan futbolcunun transferi çok büyük ses getirmişti. Fakat futbolcu yeni transfer olduğu PSG'de henüz hiçbir varlık gösteremedi. Futbolcu transfer olduğu PSG'de şuana kadar bir varlık gösteremeyerek hem PSG takımını hem de PSG taraftarlarını çok büyük hayal kırıklığına uğrattı.



3

Yıldız futbolcu henüz gol veya asist yapamazken üstüne sakatlanması büyük hayal kırıklığı yaşattı. Futbolcu transfer olduğu Fransız devi Paris Saint Germain'de beklentilerin çok altında kalırken beklentinin çok uzağında bir performans göstermesi dikkatleri üzerine çekti.



4

PSG formasını terleten Arjantinli Lionel Messi, sakatlığı dolayısıyla takımının Montpellier ile oynayacağı lig maçında görev alamayacak. Kulüpten yapılan açıklamada, tedavisine devam edilen 34 yaşındaki futbolcunun bugün düz koşulara başladığı ve Montpellier ile oynanacak maçta forma giyemeyeceği belirtildi.



5

Sezon başında Barcelona'dan ayrılarak PSG ile anlaşan Lionel Messi, takımının hafta içi Metz ile oynadığı lig maçının ardından sakatlığı nedeniyle ikinci kez üst üste sahadaki yerini alamayacak.



6

Lionel Messi son olarak PSG ile Olympique Lyon arasındaki 6. hafta maçında forma terletirken mücadelenin 76. dakikasında oyundan alınmıştı. Futbolcunun oyundan alındığı zamanki görüntüleri büyük ses getirmişti. Lionel Messi'nin oyundan alındıktan sonra üzgün olduğu gözlemlenmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR