24.09.2021-15:55 (Son Güncelleme:06.07.2022-17:10)


1

Hakemin hayatı

Hakemin hayatı

Hüseyin Göçek, 1976 yılında İstanbul'da doğdu. Leventspor altyapısında futbola başlayan Hüseyin Göçek, Beşiktaş Spor Kulübü'nün altyapısında futbol hayatına devam etti. Hüseyin Göçek o yıllarda boyunun çok uzun olması nedeniyle basketbola başladı. Ortaokul yıllarında basketbola başlayan Hüseyin Göçek, Galatasaray Spor Kulübü yıldız ve genç takımlarında devam etti. Liseyi Kabataş Erkek Lisesi'nde okuyan Göçek, sonrasında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği fakültesini kazanmıştı. Üniversitede okurken de Ülkerspor'un genç takımlarında basketbol oynayan hakem Hüseyin Göçek, sonrasında ailesinin yönlendirmesiyle futbol hakemliği kursuna yazıldı. Bu kursu başarıyla bitiren Hüseyin Göçek hakemliğe ilk adımını attı.



2

Hakemlik kariyerinin başlaması

Hakemlik kariyerinin başlaması

Hüseyin Göçek ilk olarak hakemliğe daha önce 11 aylık dil eğitimi aldığı Sussex bölgesinde hakemlik yapma fırsatına sahip olan Hüseyin Göçek bölgesel liglerde 50'ye yakın maç yönetmiştir. Hakemlik hayatına bu şekilde başlayan Hüseyin Göçek sonraki yıllarda Süper Lig dışında Euro 2012 grup eleme maçlarından Yunanistan-Rusya mücadelesinde 4.hakem görevini, İrlanda-İtalya,Ukrayna-İsveç ve yarı finalde İspanya-Portekiz mücadelelerinin çizgi hakemi görevini başarıyla yerine getirmiştir.



3

Asıl mesleği nedir?

Asıl mesleği nedir?

Hüseyin Göçek, hakemlik dışında İnşaat mühendisidir.



4

Kaç yaşındadır?

Kaç yaşındadır?

Hüseyin Göçek 44 yaşındadır.



5

Yönettiği önemli maçlar nelerdir?

Yönettiği önemli maçlar nelerdir?

Hüseyin Göçek, Süper Lig'de yönettiği önemli derbi maçlarının yanı sıra Euro 2012 grup eleme maçlarından Yunanistan-Rusya mücadelesinde 4.hakem görevini,İrlanda-İtalya,Ukrayna-İsveç ve yarı finalde İspanya-Portekiz mücadelelerinin çizgi hakemi görevini başarıyla yerine getirmiştir. Hüseyin Göçek yönettiği bu maçlarda dikkatleri üzerine fazlasıyla çekmiştir.



6

Nerelidir?

Nerelidir?

Süper Lig hakemi Hüseyin Göçek, İstanbullu'dur.



7

Hangi takımı tutmaktadır?

Hangi takımı tutmaktadır?

Hüseyin Göçek'in Galatasaraylı olduğu ifade ediliyor.



8

Görevden alınması çok konuşuluyor

Görevden alınması çok konuşuluyor

Hüseyin Göçek'in MHK kararından görevden alınması Türk futbolunun gündemine bomba gibi düşmüştür.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR