24.09.2021-15:29 (Son Güncelleme:24.09.2021-15:29)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı yeni transferi Olimpiu Morutan'ın menajerinden oyuncu hakkında çıkan transfer haberleri ile ilgili önemli açıklama geldi.



2

Galatasaray'ın büyük umutlar ile sezon başında kadrosuna kattığı 22 yaşındaki Rumen oyuncu Olimpiu Morutan ilk maçlarında beklentilerin altında kalınca genç yıldız için takımdan kiralık olarak ayrılabileceği yönündeki iddialar iyice artmıştı.



3

Sarı kırmızılı forma ile henüz tam olarak 90 dakika bile forma giyememiş olan Olimpiu Morutan hakkında çıkan bu iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü.



4

Galatasaray sezon başında Romanya Ligi ekiplerinden FCSB'den tam tamına 3.5 milyon euro bonservis ücreti ile birlikte Olimpiu Morutan'ı kadrosuna katarak çok büyük bir ses getirmişti.



5

22 yaşındaki Rumen oyuncu Olimpiu Morutan'ın menajeri Florin Vulturar oyuncusu hakkında çıkan transfer iddiaları ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



6

Florin Vulturar : Morutan'ın kiralık bile olsa Galatasaray'dan ayrılması söz konusu değil. Türkiye'den gerçekliği olmayan iddialar var. Bu durumu ne Morutan'a ne de bana kimse söylemdi. Kulüptekiler ondan çok memnun.



7

Florin Vulturar : Takımın geri kalanıyla fiziksel anlamda aynı seviyede olmadığı doğru. %100 hazır değil ama olacak. Fatih Terim de ondan memnun. Bu sadece bir başlangıç ve uyum sağlamak için hala zamana ihtiyacı var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR