13.02.2024-14:52 (Son Güncelleme:13.02.2024-14:52)


1

Tansiyonun daima yüksek olduğu yarışma programı Survivor All Star, son günlerde oyun alanında süren kıran kırana mücadelelerdense yarışmacılar arasındaki tartışmalarla gündeme geliyor.



2

Tv8 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen fenomen yarışması Survivor'da sular hiç durulmuyor. Her bölümüyle büyük yankı uyandırmayı başaran yarışmaya bu kez Yunus Emre'nin Acun Ilıcalı'ya çektiği rest damga vurdu.



3

Yunus Emre'nin bu sözleri karşısında Acun Ilıcalı ne diyeceğini şaşırdı.



4

Survivor All Star 2024 heyecanı hız kesmeden sürüyor. Tansiyonun bir an olsun düşmediği yarışma programında bu defa Yunus Emre'nin Acun Ilıcalı'ya rest çektiği anlar damga vurdu.



5

Sevilen yarışmanın yeni bölüm fragmanında Ogeday ile kavga ettiği görüntüleri yer verilen Yunus Emre'nin ada konseyinde;



6

'Ogeday beyefendi ben gerçekten adamına göre muamele yaparım. Seviye oraya inerse ben daha da alçalabilirim Acun Abi yani' demesi herkesi şaşkına çevirdi.



7

Ünlü sunucuya rest çeken Yunus Emre'nin bu sözlerinin karşılığında Acun Ilıcalı 'Neyin tehdidini yapıyorsun sen kardeşim ya' diyerek tepkisini dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR