13.02.2024-12:20 (Son Güncelleme:13.02.2024-12:20)


1

Son zamanların en popüler isimlerinden olan Hasan Can Kaya geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde konuğunun sözleri karşısında ne yapacağını şaşırdı.



2

Genç kadının bel altı göndermesi sonrası Kaya "Beni tokatlar mısınız?" diyerek stüdyoyu adeta kahkahaya boğdu.



3

Konuşanlar yeni bölümüyle yine gündeme oturdu. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla Exxen'de yayınlanan programa katılan konukların açık sözlü ifadeleri kısa sürede sosyal medyanın diline düşüyor.



4

Son olarak Konuşanlar'a katılan Tuba isimli bir genç kadın anlattıklarıyla Hasan Can Kaya'yı şoke etti. Hasan Can Kaya "İlişkinizde yüzde olarak kim daha çok çile çekmiştir?" sorusunu Tuba isimli konuğa yöneltince olanlar oldu.



5

Tuba ise " O yüzde 90 ben yüzde 10 çekmişimdir herhalde deyince Kaya "Çünkü sen beynini s... herifin değil mi?'' dedi ve hiç beklemediği bir yanıt aldı.



6

Konuk bu soruya "Yok yani beynini değil sadece" yanıtını verince Hasan Can Kaya ne diyeceğini şaşırdı.



7

Hasan Can Kaya bir süre duraksadıktan sonra "Beni tokatlar mısınız? O çile mi olur" diye cevap verdi. Tuba ise 2. soruyu sorunca Kaya "Okumayı hatırlayayım" diyerek şu soruyu yöneltti: ''Erkeklerin genel olarak en abarttıkları şey nedir?'' Tuba isimli konuk açıksözlülüğünü burada da sürdürerek bu soruya da "Tabii ki ç..kleri" yanıtını verince salonu kırdı geçirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr