24.01.2024-11:37 (Son Güncelleme:24.01.2024-11:37)


1

Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emre Sarıgül ile yaşadığı dolu dizgin aşkla hafızalara kazınan haber spikeri Buket Aydın, geçtiğimiz gün ''Hesabı erkek ödemeli'' sözleriyle sosyal medyanın gündemine oturmuştu.



2

Açıklamalarıyla sosyal medya gündemini sallayan Aydın'a, tepkiler çoğalınca ünlü komedyen Şahan Gökbakar da Aydın'ı taklit ettiği bir video ile viral olmuştu.



3

Eski haber spikeri Buket Aydın, yaptığı ilginç açıklamalarla ve paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Aydın geçtiğimiz gün gündeme oturan açıklamalarında, erkek arkadaşlarına hediye almadığını ve hesabı her zaman erkeğin ödemesi gerektiğini söylemişti.



4

İlişkisi olduğu hiçbir erkeğe, özel günler dışında asla hediye almadığını belirten Aydın, yakın bir arkadaşı olsa bile birlikte yemeğe çıktığı bir erkeğin hesabı mutlaka ödemesi gerektiğini ifade etmişti.



5

Ünlü spikerin bu sözleri dillere düşünce, Aydın'a bir tepki de komedyen Şahan Gökbakar'dan gelmişti.



6

Peruk takıp yüzüne filtre uygulayarak kadın kılığına giren Gökbakar açık bir şekilde Buket Aydın'ı taklit ederek kendisini ti'ye almıştı. Buket Aydın, bu kadar gündem olmasının ardından yaptığı açıklamalara sosyal medya hesabından açıklık getirirken Şahan Gökbakar'ın ismini kullanmadan kendisine de epey sert çıkıştı



7

Aydın açıklamasında; 'Medya maymunu değil twitter maymunu bir çapsız. Bir de eski bir komedyen bozması var. Video çekmiş sanırım. Beni engellemiş göremiyorum o yüzden. Ama eminim diğer videoları gibi bu da komik değildir.



8

Geçmişte evinin balkonunda oyuncularla sevişen evlendiği gibi ilk işi karısına işi bıraktırmak olan ki 'iç çamaşırı koleksiyonu yapıyordu' son dönemde muhalefete yalakalıktan başka bir işi olmayan enine boyuna geniş kişiyi anlamışsınızdır. Allah size akıl fikir versin kadın düşmanları reziller' sözlerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr