24.01.2024-11:04 (Son Güncelleme:24.01.2024-11:04)


1

Aile dizisi başrollerinden Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya, dizideki çok konuşulan yakınlaşma sahneleriyle sık sık gündem oluyorlardı.



2

Ortaya atılan bir iddia ise bu sahnelerin önüne geçmiş ve magazin gündeminde adeta bomba etkisi yaratmıştı.



3

Ekranların aranan yüzleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya son olarak Aile dizisinde bir araya geldiler. Yakınlaştıkları sahneler ile adlarından söz ettiren ikili, ortaya atılan bir iddia ile magazin gündemine oturmuştu



4

Tatlıtuğ’un çektikleri bir sahneden çok rahatsız olduğu ve yapım ekibine “Bu sahneyi yayınlamayın, evliliğim sıkıntıya girer” dediği söyleniyordu.



5

Tatlıtuğ’un o sahnenin çekimi sırasında Serenay Sarıkaya’ya tepki dolu bakışları ise sosyal medyada gündem yaratmıştı.



6

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile dizinin ilk bölümlerindeki yakınlaşma sahneleri nedeniyle Başak Dizer ile tartışmalar yaşayan, sonraki bölümlerde rol arkadaşıyla daha mesafeli roller oynamaya başlayan Kıvanç Tatlıtuğ iddiaya göre evliliğinde yeniden tartışmalar yaşamaya başladı.



7

Eşi Başak Dizer’e artık yakın sahnelerde oynamayacağına dair söz veren Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ile yakınlaştığı bir sahneyi oynadıktan sonra yayınlanmamasını talep etmişti.



8

Sahnenin sosyal medyada paylaşıldığını gören Tatlıtuğ’un ‘’ Bir daha sizinle çalışmayacağım, tebrikler şimdi sayenizde boşanabilirim’’ dediği iddia ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr