01.04.2022-13:18 (Son Güncelleme:01.04.2022-13:23)


1

Kurtuluş Kuş hakkında bomba iddia! Genç popçu Kurtuluş Kuş'un konser için gittiği Aydın'da, hayranı olan bir genç kıza tecavüz ettiği iddia edildi.



2

Mağdur B.Ö. iddiaları herkesi şaşırttı. "Hayatımı karartan bu kişi, adalet önünde hesap verecek" diyen 21 yaşındaki genç kız "Kendisi bana sarıldığı anda bakire olduğumu söyleyerek yalvardım. Ama ellerimi zorla tutup tecavüz etti" dedi. Tecavüzün ardından genç popçunun "Sonra belki evleniriz. Ağlama, hadi git" şeklinde konuştu.



3

Genç şarkıcı hakkında suç duyurusunda bulunan B.Ö. psikolojik tedavi görürken, yakınlarının kendisine zarar vermemesi için bir saniye bile yanından ayrılmadığı öğrenildi.



4

İfadesine başvurulmak üzere arandığı öğrenilen Kurtuluş Kuş'un hayatını kararttığını aktaran B.Ö. "Kendisi bana sarıldığı anda bakire olduğumu söyleyerek yalvardım. Ama ellerimi zorla tutup tecavüz etti" diyerek iddia edilen olayı anlattı.



5

Tecavüzünden sonra kus'un"Sonra belki evleniriz. Ağlama, hadi git" dediğini anlatan genç kız, "Babamın başı belaya girmesin diye anlatmayacaktım ama durgunluğumdan şüphelenince anlatmak zorunda kaldım" dedi.



6

Genç kızın avukatı Fatih Seyfikli, "Kendisine sanatçı diyen Kurtuluş Kuş'un hukuk çerçevesi içinde asla peşini bırakmayacağız. 21 yaşındaki bir genç kızın hayallerini çalmanın bedelini ödeyecek" dedi.



7



8



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr