24.01.2024-17:21 (Son Güncelleme:24.01.2024-17:21)


1

Gerek karışık özel hayatıyla gerekse sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarıyla ve cesur tarzıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, son olarak evindeki bir partide yaptığı temizlik sopalı erotik dansıyla dikkat çekti.



2

Ünlü şarkıcı, müzik kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da gündeme gelirken, sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla çok konuşuluyordu.



3

Yaptığı her açıklama ve paylaştığı her anı gündeme oturan ünlü popçu, bu kez erotik dansıyla ortalığı karıştırdı.



4

Ünlü şarkıcı Hadise, bu kez evinde verdiği partideki konuklarına temizlik sopasıyla erotik dans sergiledi. Ünlü şarkıcının o anları kısa sürede sosyal medyada viral olurken, temizlik sopasıyla dans eden Hadise'ye yüzlerce yorum yağdı. Ünlü isme; 'İkinci Merve Boluğur vakası yükleniyor', 'Dans edebilseymiş keşke', 'Aşk yaşamadığı bir temizlik sopası kalmıştı' gibi yorumlar geldi. Mehmet Dinçerler ile olan tartışmalı evliliğinin sona ermesinin ardından adı birçok ünlü isimle anılan Hadise'nin son olarak oyuncu Kerem Bürsin'le aşk yaşadığı söyleniyordu. Kerem Bürsin'in ardından ünlü şarkıcının ismi şimdi de ünlü şef Gürkan Topçu ile anılmaya başlandı.



5

Ünlü şarkıcı Hadise sonunda patladı ve hakkında çıkan aşk iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. İşte Hadise'nin o cevabı ve çok konuşulan erotik dansı...



6

Hadise iddialara şu sözleriyle yanıt verdi: ''Son zamanlarda ise özellikle bakıyorum da; artık ben bile adımın anıldığı, aşk hikayelerimin yazılıp çizildiği kişileri takip edemez, sayamaz oldum.



7

Gerçekten bu durum, bir noktadan sonra inandırıcılığını kaybeder diye düşünüyordum, en azından böyle umuyorum ama bu durum ısrarla devam ediyor ve ben bu haberlerle baş başa kalmaktan oldukça yoruldum. Tüm bu kargaşanın içinde istesem de hayatıma kimseyi alamayacağım gibi hissediyorum nerdeyse.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr