24.01.2024-16:47 (Son Güncelleme:24.01.2024-17:20)


1

Son zamanlarda kendinde yaptığı değişimlerle sık sık gündem olan Bergüzar Korel sosyal medyadaki paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Korel, eşi ve çocuklarıyla birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya taşınmıştı.



2

İngiltere’deki ilk evinden başka bir yere taşınan Bergüzar Korel, yeni evinden çok konuşulan bir paylaşım yaptı. Korel, yeni evinin banyosundan bornozlu paylaşım yaptı



3

Setlerde başlayan aşkları 2009 yılında nikah masasına taşınan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in bu evliliklerini Ali, Han ve Leyla adında üç çocuklarıyla taçlandırmışlardı. Kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç'le aşk dolu evliliği süren Bergüzar Korel, eşi ve üç çocuğuyla birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşmişlerdi.



4

Setlerde başlayan aşkları 2009 yılında nikah masasına taşınan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in bu evliliklerini Ali, Han ve Leyla adında üç çocuklarıyla taçlandırmışlardı. Kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç'le aşk dolu evliliği süren Bergüzar Korel, eşi ve üç çocuğuyla birlikte İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşmişlerdi. Yeni projesi için Londra ve İstanbul arasında mekik dokuyan, 3 çocuk annesi Bergüzar Korel 'Düğüm' dizisiyle ekranlara dönmek için gün sayıyor. Son dönemde kilo veren ve saçlarını boyatan ünlü isim yaptırdığı değişimlerle adından söz ettiriyor. 8 ay gibi kısa bir sürede 20 kilo vererek iğne ipliğe dönen Korel aynı zamanda göğüs küçültme ameliyatı da geçirmiş ve kendisini tamamen değiştirmişti. Ünlü oyuncu bu yeni imajıyla Esra Erol'u anımsatmıştı. Korel’in bu pozuna yorum yapanlardan biri de Esra Erol olmuştu. Erol, "Hoş gelmiş" ve "İşte beklenen post" yorumunu yarak Korel’in yeni imajını beğendiğini iletmişti.



5

Setlerde başlayan aşklarını 2009 yılında nikah masasına taşıyan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in bu evliliğinden Ali, Han ve Leyla adında üç çocuğu dünyaya gelmişti. Londra'daki hayatından paylaşımlar yapmaya devam eden Bergüzar Korel, yeni evinden kareler yayınladı. Korel, bornozuyla paylaştığı karelere şu notları ekledi:



6

"Sanırım yerleştim. Gir çık duş değil banyoda uzun zaman geçirip düşündüm. İlk kez burada kendimi evimde hissediyorum galiba.. İlk kez evimizde bir depomuz, kocaman bazalı yataklarımız yok. Çünkü yıllar geçtikçe öğrendim ki depoladığım, sakladığım her şey olduğu yerde kalıyor, toz ve ağırlıktan başka bir şey değil. Evle ilgili beni mutlu eden ama artık vedalaşmam gereken her şeyi küçük bir not ile kapımın önüne bıraktım. 'Bu eşyaların hepsi bize hep mutluluk verdi, şimdi sizi mutlu etmesi dileğiyle' dedim, camdan o küçücük bardakların, kavanozların, çerçevelerin insanları nasıl mutlu ettiğini gördükçe mutlu oldum, sohbet ettim, el salladım, kimisi hikayesini sordu anlattım. Hep biliyordum anılar eşyalarda değil aklımızda ve kalbimizde ama çocukluğumuzdan kalma öğrenilmiş o pişman olma korkusuyla eşyalara ne çok anlam yüklediğimi bir kez daha anladım. Misafir takımımı en çok kullandığım dolabıma yerleştirdim, hiçbir misafiri beklemeden mis gibi kahvaltımı yaptım."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr