Ünlü Şarkıcı Aynur Aydın’ın Cinsel İçerikli Yeni Şarkısının Klibi Sosyal Medyaya Damgasını Vurdu!

Ünlü Şarkıcı Aynur Aydın’ın Youtube’da yayınlanan Bilmece isimli şarkısı hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde çok konuşuldu. İşte habere ilişkin o detaylar…

29.01.2022-11:22 - (Son Güncelleme: 29.01.2022-11:22)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğine birçok katkı sağlamış ünlü şarkıcı Aynur Aydın, yeni şarkısı ‘’Bilmece’’ için kamera karşısına geçmişti. Ünlü şarkıcının çıkardığının nasıl olduğu hayranları tarafından oldukça merak edilirken, Aydın’ın klibine giren hayranları büyük bir şaşkınlığa uğradı. Şarkıyı dinlemekten ziyade klibe odaklanan hayranları, klipteki cinsel içerikli detayları oldukça fazla buldu. Sosyal medyada çok konuşulan ve bazı hayranlarının da tepki gösterdiği klip, youtube’da kısa sürede yirmi binin üzerinde bir izlenme kaydetti. Klibinin şarkısının önüne geçmesi nedeniyle de eleştirilen Aynur Aydın’ın ise konuya dair ne söyleyeceği merak edilirken, klipteki görüntülerin daha çok konuşulacağı şimdiden belli oluyor. 

FANTEZİ ÖN PLANA ÇIKTI

Şarkılarıyla pop müziğinin en sevilen ve yetenekli bulunan şarkıcıları arasında yer alan Aynur Aydın, yalnızca sesi ve şarkılarıyla değil magazin gündemine bomba gibi düşecek açıklamalarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan şarkıcı Aynur Aydın yaptığı paylaşımların yanı sıra toplumsal olaylara karşı duyarlılığıyla da bilinen ünlülerden biri olma özelliği taşıyor. Sosyal meselelere karşı duyarsız kalmayan başarılı şarkıcı, çıkardığı son şarkısı ‘’Bilmece’’ ile büyük bir beklenti oluşturmuştu. Beklentiyi yüksek tutan ünlü şarkıcının klibi magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcının klibinde kendisini iple bağlatması ve daha birçok cinsel fantezi içerikli göndermelerin yer alması, klibe olan ilginin hem fazla olmasına hem de tepki çekmesine neden oldu. Henüz klibindeki ayrıntılar hakkında açıklamaya yapmana ünlü şarkıcının o görüntülere ve eleştirilere ne diyeceği ise merak konusu oluyor. 

AYNUR AYDIN 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal