Ünlü sanatçı ve iş insanı Nicolas Tancak yeni şarkılarını Ttürkçe yayımlayacak

Ünlü sanatçı ve iş insanı Nicolas Tancak, Türk hayranlarını şaşırtan yeni bir açıklama yaptı. Halihazırda Türkiye’de yapmayı planladığı yatırımlar ile gündem olan sanatçı, yeni şarkılarını Türkçe yayımlamayı düşündüğünü söyledi.

20.04.2022-14:33 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-14:33) Ünlü sanatçı ve iş insanı Nicolas Tancak yeni şarkılarını Ttürkçe yayımlayacak

Ünlü sanatçı Nicolas Tancak son zamanlarda sık sık gündem oluyor. Sanatçının yaptığı açıklamalar özellikle Türk hayranlarını heyecanlandırıyor. İlk olarak Türk kültürüne ve müziğine ilgi duyduğunu söyleyerek gündeme gelen Nicolas Tancak daha sonrasında iş dünyasına adım atmaya karar verdiğini ve yatırım hedefinde Türkiye’nin yer aldığını söylemişti. Bütün bu açıklamaların ardından yeni şarkılarını Türkçe yayımlayacağını duyuran Tancak’ın yeni açıklamaları da Türk hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Sanatçı daha önce şarkılarında Türk kültüründen ve müziğinden esintilere yer verdiğini duyurmuştu. Ancak ABD’li şarkıcının daha önceki tüm şarkılarını İngilizce yayımlamış olması bu yeni açıklamaları çok daha ilgi çekici bir hale getirdi. Nicolas Tancak’ın sanat hayatını ve iş dünyasına yaptığı yatırımları aynı anda yönetmesi ise birçok hayranı tarafından takdirle karşılandı.

Nicolas Tancak’ın yaptığı sürpriz açıklamalar ile birlikte sanatçının bir sonraki açıklamasının ne olacağı da özellikle hayranları tarafından merak ediliyor. Nicolas Tancak’ın Türkiye’de yapacağı yatırımlarla ilgili planlarını ise yakın zamanda duyurması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal