Ünlü sanatçı Emre Altuğ yıllar önce boşandığı eşi Çağla Şikel hakkında ortalığı kasıp kavuran itiraflarda bulundu!

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ'un verdiği röportajda eski eşi Çağla Şikel hakkında söyledikleri olay oldu. İşte o detaylar...

18.04.2022-13:28 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-13:28)

Sesi ve şarkılarının yanı sıra yıllarca ekranlarda da oyunculuğunu gösteren ünlü isim Emre Altuğ, yeni şarkısı ve Youtube projesi hakkında konuştu. Bal Gibi şarkısını duyuran Altuğ, ilerleyen dönemlerde gerçekleştireceği projeleri hakkında da konuştu. Hem oyunculuk yapan hem de bir yandan şarkıcılık kariyerini sürdüren ünlü isim, ayrıca Youtube kanalında da şarkı söylediği içerikleri üretmeye devam ediyor. Hakan Gence'ye röportaj veren Altuğ; ''Koç burcuyum, biraz hızlıyım, boş duramıyorum. Komedyen değilim ama eğlenceli bir adamım. Dert, tasa paylaşmayı sevmem. Kendi içimde hallederim'' ifadelerini kullandı. Güldür Güldür Show programıyla ekranlara gelen ünlü sanatçı yeni planları hakkında konuşarak; ''Pandemi beni çok aşağıya çekti. Biraz durdum. 'Testosteron' ve 'Azizname' isimli iki oyunum vardı. Sadece 'Güldür Güldür' ve 'Sihirli Annem' dizisini yaptım. Zaman geçip kafamı toparladıktan sonra pandemi miskinliğini üzerimden attım. Şu an bir albüme yakın şarkı üretmiş durumdayım. Onların heyecanını yaşıyorum'' ifadelerini kullandı. 

Emre Altuğ'dan Çağla Şikel itirafı

Altuğ: Ömrümün sonuna kadar görüşmek üzere ayrıldım 

Ünlü sanatçı Emre Altuğ; ''35 yaşına kadar şarkıların çok tutuldu. Ama sonra sanki bir durdun. Oyuncu olarak adını daha çok duyduk. O ışıltılı hayat mı seni rahatsız etti?'' sorusuna ise samimi bir yanıt verdi. Altuğ; ''Evliliği tercih ettim. Evlilikte asıl istediğim şey de çocuktu. Belki kadınlar bunu daha çok görür ama rüyamda çocuğumu görüyordum. Çocuklarımla, bebekliklerinden itibaren yan yana, dip dibe olmak istedim. Bu da bana keyif verdi. Şimdi büyümeye başladılar. Birlikte Film izliyor, spor yapıyoruz ve yemeklerimizi mutlaka birlikte yiyoruz'' dedi. Çağla Şikel ile boşanmasının ardından onu sürekli medyada görme durumunu anlatan Altuğ ise; ''Yok. Ben onunla ömrümün sonuna kadar görüşmek üzere ayrıldım. Çünkü çocuklarımız var. O da, ben de çocukları hep en ön planda tuttuk; egomuzdan, mesleğimizden…'' diyerek samimi açıklamalarını noktalandırdı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal