Ünlü Radyo Programcısı Yavuz Seçkin Meslek Hayatıyla İlgili Gerçeği Yıllar Sonra İtiraf Etti: Çok Ayak Kaydırdım!

Oyuncu ve radyo programcısı Yavuz Seçkin, kariyeri hakkında herkesi şaşırtan itiraflarda bulundu. İşte habere ilişkin o detaylar...

16.02.2022-16:11 - (Son Güncelleme: 16.02.2022-16:11) Ünlü Radyo Programcısı Yavuz Seçkin Meslek Hayatıyla İlgili Gerçeği Yıllar Sonra İtiraf Etti: Çok Ayak Kaydırdım!

Bir döneme katıldığı televizyon programları ve sunduğu radyo programları ile damgasını vuran hem oyuncu hem de radyo programcısı Yavuz Seçkin, kendisi hakkında bilinmeyen konuları anlattı. İlk keşfedilişinden, sonraki yaptığı işlere kadar her detayı samimi bir biçimde aktaran ünlü isim aynı zamanda anlattıklarıyla herkesin ağzını açık bıraktı. Radyo programcılığına nasıl giriş yaptığını anlatan Seçkin; ''27 yaşına kadar Gültepe'de bir hediyelik eşya dükkanım vardı. Fotoğraf çekiyordum ve kaset satıyordum. O zamanlar 'İner misin Çıkar mısın?', 'Ah Kızlar Vah Erkekler' ve '10 parmak 10 marifet' gibi yarışmalar vardı. Ben üçüne de girdim. Herkes bir yarışmayla popüler olurken ben üçünden de şampiyon oldum. Yarışma mafyası gibiydim. Yarışmalarda birinci oldukça müşteriler dükkana dolmaya başladı. Levent Erim'in o zamanlar radyoda bir programı vardı ben de telefonla bağlanıp taklit yapıyordum. Sonra radyodan ilerlemeye karar verdim. O dönem televizyonun kotası da dolmuştu. 'Yavuz'un Minibüsü' programını 10 sene yaptım. Mikrofonun başına geçmek kolay olmadı. İtiraf edeyim çok ayak kaydırdım'' diyerek çarpıcı bir itirafta bulundu.

SEÇKİN: KOVULACAĞIM ANDA TELEFON ŞAKALARI YAPMAYA BAŞLADIM

Radyo programcılığında nasıl yükseldiğini de anlatan ünlü programcı ve oyuncu Yavuz Seçkin; ''Radyoda 07.00-08.00 arası yayın yapıyordum ama yanımdaki arkadaş beni çok konuşturmuyordu. O dönem radyonun başında Kadir Çöpdemir vardı ve program saatini tamamen bana verdi. O dönem radyodan çok para kazanamıyordum. 11.00-13.00 yayın saatinde Özlem diye bir arkadaş vardı. O bir gün gelemedi ben de isterseniz ben yapayım dedim sonra beni o saate aldılar. Ondan sonra 13.00-15.00'a daha sonra da 15.00-17.00'a geçtim. Bay J vardı o radyodan ayrıldı ve onun da yerine geçtim. Bir gün Kadir Çöpdemir de ayrıldı. En son da oradaydım. O dönem dükkanı kapatmıştım ve başka çarem yoktu. Çocuklarıma da bakmak zorunda olduğum için radyoda sonuna kadar asıldım'' dedi. Kariyerinde yakaladığı çıkış ve sonrasında bırakmak istememesi nedeniyle işe asıldığını söyleyen Seçkin; "Kovulacağım anladığım anda telefon şakaları yapmaya başladı. O şakaları da alttan alttan biriktirmeye başladım. Kovulacağımı hissettiğim dönemde bu kayıtları ortaya çıkardım ve maaşım 5 katına çıktı'' diyerek bugünlere dek nasıl geldiğini anlattı. 

yavuz seçkin

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal