Yavuz Seçkin'in Korku Dolu Anları!

Pandemi sürecini ailesiyle Darıca'da geçiren ünlü oyuncu ve radyo programcısı Yavuz Seçkin hastanelik oldu! Seçkin, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

30.04.2021-14:30 - (Son Güncelleme: 30.04.2021-14:30) Yavuz Seçkin'in Korku Dolu Anları!

Koronavirüs pandemi dönemini Darıca'da ailesiyle birlikte geçiren Yavuz Seçkin'i köpek ısırdı. 52 yaşındaki oyuncu, başınan geçenleri 'Elm Sokağı Kabusu' filmine benzetirken, o anları sosyal medya hesabından anlattı.

‘ELM SOKAĞI KÖPEK VERSİYONU GİBİ...’

Aşı olurken fotoğrafını paylaşan oyuncu, ‘Öncelikle benim bir hayvansever olduğumu hepinizin bilmenizi isterim. Dün Darıca’da başımdan bir olay geçti.

Komşumuz, ikazlara rağmen kangal köpeklerini başıboş sokağa salıyor ve hayvanlar sokakta kafalarına göre takılıyorlar... Sokak, Elm Sokağı köpek versiyonu gibi. Maalesef bu kangal köpeklerden biri, dün beni de ıssırdı. Şükür yanımda çocuklarım, 81 yaşındaki annemiz yoktu. İstem dışı nahoş olaylar da yaşanabilirdi. Neyse bunu da şükür. Aşımızı olduk, ama tetanoz’ şeklinde bir açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu, Instagram'ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşıma ise ‘Kangal ısırınca insanda böyle havalandırma delikleri açılabiliyor’ notunu düştü.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal