Ünlü oyuncular Aras Bulut İynemli ile Miray Daner arasındaki ilişki magazin dünyasını salladı! Sosyal medya İynemli ve Daner'i konuşuyor

Ekranların ünlü oyuncuları Aras Bulut İynemli ile Miray Daner arasındaki ilişki magazin dünyasını salladı. Sosyal medya İynemli ve Daner’i konuşuyor.

07.05.2022-12:16 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-12:16) Ünlü oyuncular Aras Bulut İynemli ile Miray Daner arasındaki ilişki magazin dünyasını salladı! Sosyal medya İynemli ve Daner'i konuşuyor

Öyle Bir Geçer Zamanki dizisiyle ilk kez dikkatleri çeken Aras Bulut İynemli ile dizi dünyasının en güzel oyuncularından birisi olan Miray Daner, zaman zaman çeşitli konularla magazin dünyasının gündemine gelmişti. Aras Bulut İynemli, uzun süredir beraberlik yaşadığı ve kısa bir süre ayrı kaldığı Bige Önal ile ilişkisinin ikinci baharına başladı. Kara Tahta dizisinde Irmak karakterine hayat veren Miray Daner ise Seda Sayan ile Sinan Engin’in oğlu Oğulcan Engin ile bir aşk hayatına başlamıştı.

Aras Bulut Miray Daner

Ünlü oyuncular Aras Bulut İynemli ile Miray Daner arasındaki ilişki magazin dünyasını salladı

Aras Bulut Miray Daner

Çukur dizisiyle kariyerinin altın çağını yaşamaya başlayan Aras Bulut İynemli ile verdiği kilolarla magazin dünyasında hali hazırda gündemde olan Miray Daner arasındaki bir ilişki magazin dünyasını derinden sarstı.

Aras Bulut Miray Daner

Pek çok ünlünün akraba olduğu bilinse de Aras Bulut İynemli ile Miray Daner’de olduğu gibi bazı ünlülerin akraba olduğu gerçeği insanları oldukça şaşırtıyor. 

Aras Bulut Miray Daner

Kariyerinin zirvesinde olan Aras Bulut İynemli ile Miray Daner’in akraba olduğu bilgisi magazin dünyasında daha günlerce konuşulacak gibi görünüyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal